Merhaba 😊 hikayemi yazmayı düşünmemiştim taki bazı arkadasların epiduralden korktugunu gördüm paylaşıyım dedim ilk dogumumdu ve acemiydim haliyle
tüm hamileligim boyunca saglıklı ve güzel hamilelik sürdüm taki doguma 2 gün kala
2 gün boyunca hep agrım oldu hem gece hem gündüz dk tutuyordum 5 dk bir giriyordu ve 3 kere gittim hastaneye gidiyorum gidiyorum bişey yok hiç açılma yok ve en sonunda bol yürüşüyüş yaptım ve çok yanlış sakın denemeyin 🙈 küvvete su doldurdum sıcak çok bekledim azcık ıkındım 🙈 çok yanlış evet ama 2 gündür ne yemek ne su ne uyku çok yorulmuştum artık dogsun istiyordum ve tekrar gittim o kadar şeye ragmen 2 cm açılma olmuş ve aynı zamanda sancımı ölçüyorlar baktım ölçüye ve dogum haneye aldılar epidural içinde doktor geldi igneyi yaptırdım bende çok korktum igneden fakat inanın acı yok sadece damardan gittigini hissediyorsun okadar ki o zaman o his dogum agrısının yanında hiç birşey
Not: (zaten öncesinde doktor seni inceliyor belin ve vucudun uygunsa yapıyor igneyi) 30 dk sonra sanki yeniden ben dogmuş gibi çok rahatladım artık ne agrı ne bişey kaldı
evet açılmayı geciktiriyormuş olsun zaten agrı sızı yokki yattım dinlendim eşimle dogum resimleri çekindik düşünün 😃 ve dogum anı geldi hemşirelerle güle güle şakalaşarak dogum yaptım zerre acı duymadım ve o an meraktan sancıya baktım o ölçtükleri sancının 3 misliydi ben şok oldum ya benim canım çok tatlı yada bilmiyorum ben hayatta dogum yapamazdım galiba o acıyla ki ben o kadar agrıyı zor çekiyordum gerçekten normal doguran anneleri kutluyorum ben👏👏 ve hiç pişman olmadım ben iyikide igneyle dogum yaptım kolaylık varken acı çekmek niyeki şuan 39 günüm kaldı 2. Bebegime ve yine epiduralli dogum olcak inşallah yani eger korkuyorsanız hiç korkmayın benim gibi gülerek dogum yapın inşallah 💞💞💞