Beyzaok12345 Kızlar iyi geceler bişi sorucam aşırı gaz sancımmı desem şişlikmi desem böyle sanki nefes alamıyorum doğal yolla Migdemi ne rahatlatır bilen yazsın çok kötüyüm uykum var ama uyuyamıyorum bile 😞😞😞
Mucizem91 Beyzaok12345 canım bende 15+5 iştahsızlık bulantı baş agrısı falan var 3 aya kadar iyiydim 3. Aydan sonra çok kötü oldum
Melektrk Beyzaok12345 canım maden suyu limon çok minik de tuz at iç bende çok kötüydüm bugün az önce eşim yaptı içtim kendime geldim hemen
Mervednr Beyzaok12345 soda iç canım tansiyon sıkıntın yoksa eğer yarım limon ve azıcık tuz at bunlar rahatlatır
Melektrk Mucizem91 ben midem yandığında bulandığında içiyorum hep yada kendimi kötü hissedince iyi geliyor nedense
Melektrk Mucizem91 ben 20 haftalığım canım bende de var en baştan beri ama bulantım olduğu için iyi gelen tek şey ekmek arası domates peynirdi bu yüzden 10 kilo aldım canım başka bişey yemek istemiyor çünkü
Htczmra Melektrk Bende aynı durumdayım 25 haftaya girdim hala zorla yiyrm ama ben kiloda alamadm 2 kilo almsm sadece dedginiz gbi sadece ekmek peynir tarzı kuru şeyler yiyeblyrm doktorunuza danistinizmi
Mucizem91 Melektrk ben onuda yiyemiyorum canım ya ilk aylar aşırı yedim şimdi yiyemiyorum cinsiyetiniz ne bana kıza benziyor dedi ama net degilmiş ☺️
Htczmra Mucizem91 cinsiyeti kız ilk baştan beri böyleyim bulantimda çok olmuştu şimdi bulantı kalmadı ama çok zorlarsam cikaryrm yinede
Htczmra Mucizem91 Bende aynı sekildeyim galiba böyle devam edecek bı careside yok bunun vitamin balikyagida kullanyrm ama hiç artış olmuyo