G_k41 35+5 haftalıgım ve intıhapim var kaşntım var doktor tedavısı uygulandı abtıbıyotık fıtıl falan ama fayda görmedim etki etti ama 3 4 gun sadece sonra tekrar basladı ve hala var endişelıyım erken dogumdan yada bebegime bisey olur dıye çok endişelıyım korkuyorum 😑
xbebek G_k41 ıcını rahat tut bende 6 ayda baslamıstı suan son 7 gunum ve anca gectı ve bebek gayet saglıklı korkma onun suyu onu koruyo vede senın nişanın
G_k41 xbebek çok saoll bide sey soruyım günlük ped kullandın mi acaba canım sen akıntın olunca ben kullanıyorum mecbur
Balamir G_k41 35.haftamdayım ben kullandım hala da kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım. Çok akıntı olduğu için mecbur kaliyosun bi yerde. Çamaşır yetismiyor artık diğer türlü
xbebek G_k41 he bıde kasıntını gecıre bılmek ıcın elma sırkesı al ıstersen cok yakmasın dersen azcık su karıstır yanı y cay bardagı,su 1 cay,bardagı sirke gıbı hergun sabah aksam onunla bırtur yıka cok cabuk kurtulursun yoksa cok cekersın
G_k41 Balamir mantar fln yapıyo dıye duydum ama bende kullanıyorum yani yetmıyo evet Bi soruyım dedim belki aynı durum vardır dıye yalnız degilmişim demek