Mr1517 Kızlar 27+3 üz kızımla, bazen nefes alırken zorlanıyor gibiyim darlanıyorum sanki sizede öyle oluyormu yada oldumu ? Uygulamada normal diye okudum ama 🤦🏻♀️
Oglusannesii Mr1517 aldığım nefes sanki ciğerlerime girmiyor boşuna alıyor gibiyim kanınıza bir baktırın benimki düşüyor ona bağlıyorum
Slinn Mr1517 bende boğulucak gibi oluyorum özellikle yatınca iki gündür olmaya başladı 21+5 suyun altında uzun süre kalmış gibi nefes nefeseyim yatarken 😂😂
defne55 Mr1517 hele yemek yerken allah allah bisey boğazımı sıkıyor sanki ciğerlerim havasız kalıyor resmen :(
Mr1517 Biri boğazıma yapışıyor bırakmıyor gibi oluyorum resmen allah dayanma gücü versin her birimize kızlar 🙏🏻 Hele südyen varsa atasım geliyor onu üstümden daha beter oluyorum
Slinn Mr1517 ohhoo ben bir iki aydır takmıyorum bile 😂😂kapalıyım dışarı çıkarken de şalımı öne getiriyorum belli olmuyor zaten nefes darlığı var bide o çekilmez bu havada 🤷🏼♀️🤦🏼♀️🙊😂😂
Mr1517 Birşey daha sorucam sizlere bazen bebeğim karnımın sağ ve solunda kasılıyor sanırım taş gibi oluyor normal mi ?