Zeynepmum Bursali korkma canım inan ne kadar korkarsan o kadar senin için zor olur bi de fazla düşünme akışına bırak
Bursali Zeynepmum surekli dusunuyorum ruyamda dogum yaptimi goruyom bebeğimi kaybettimi uyku uyumaz oldum iyice
Zeynepmum Bursali ben de kötü rüyalar Görüyorum ama araştırdım bu dönemde bunları yaşamamız normalmiş sadece etkisinde kalmamaya çalış
sbanuss Zeynepmum canım 34 te gittiğimde 2400 gr dı boy olarakta 43 olması lazım . inşallah ikimiz de hayırlısıyla süreci tamamlarız doktor bana martın ortalarıda olabilir dedi doğum sizin bebiş kilosu nasıl
BusRAmazan Zeynepmum bn son haftalara doqru pek almadim Cnm yaklaşık 2 haftada bi kilo aldım o kadar yiyorum ama öncesine qore cnm pek istemiyor
BusRAmazan YusufElifKaya bana hep soruyor her qidisimde kaç kilo aldın DİE 14.15 e kadar birşey demedi son zamanlarda 20.21 deyince qulerekten Yuh sana dedi normali 10 kilo dedi bende biraz fazla almisim dedim biraz değil 2 kati dedi ama kizaraktan değil. hic diyet fln wermedi bana cnm
YusufElifKaya BusRAmazan seninde maşallahın var banada doktor gülerekten söyledi de o yeme dedikçe benim yiyesim geliyo 😅
burcuali38 36+2 yiz kızımla 63le hamile kaldım şuan 74-75 çıkıyorum ☺ normal de olsa tartıda 70i görsem kafayı yerdim ama kilolar bebişim için gelince hiç zoruma gitmedi 😍 ama doktorum kızdı dikkat et daha fazla alma dedi geçen kontrolde
Sevilaylayyy Burcuk çok almadık ki bence gayet normal yani 17-18 kg ile doğuma gideriz ben son aylarda bebekle birlikte daha çok kilo alcam sanmıştım ama son 1 aydır 1 kg aldım o da çocuk kg almış ben değil yani korktuğum gibi değil 🙈 bebişimiz sağlıklı doğsun da kilo azmedilirse verilcek bişey 🤩
Burcuk Sevilaylayyy orası doğru 🙂 bi de ben akıllılık yapıp 15 kilo verip hamile kalmıştım .. vermeden 15 kilo alsam 70+15 olacaktım şuan 😉 Doğuma 1 ay kaldı bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin