Iremgokce Kızlar ben bebeğime montessori yataklardan almak istiyorum almak isteyen arkadaşlar yada alanlar nevresim takımını nerden aldınız yaptırdınız yada internette bir kaç yerde buldum onlarda 450 tl civarında fikirlerinize ihtiyacım var
kursadecmel Iremgokce nevresim takımı mı 450 ₺ ? Neden bu kadar fazla ? Sırf bilmediğimden soruyorum 😄
defne55 Iremgokce valla nevresim takımı almadım ablamın kızının duruyodu onu kullanıcam dediğin gibi çok pahalı hiç okadar para vermeye gerek yok
Mutire Iremgokce canım nevresim takımı aldım kızımın adını yazdırdım 130 lira senin gördüğün uyku seti olabilir mi
Slinn Iremgokce bende montessori aldım daha gelmedi ama içindeki yatak 90/190 tek kişilik yatak. İnstagramda ismine özel baskılı yapan sayfa buldum nevresim takımı uniqoon adı 200 e yapıyorlar
Iremgokce kursadecmel bende anlamlandıramıyorum gerçekten sanırım yandaki korumalarından kaynaklanıyor ölçüleride büyük ya ama kumaş alıp diktirsem bana daha uyguna gelicek gibi geldi kullanana herkesde bu parayı veriyormu merak ettim forumdaki kızkarın fikirlerini 🤷🏻♀️
Iremgokce Mutire nevresim seti artı kenarlıklar canım yani öyle yazıyordu.sen nerden yaptırdın site verirmisin
ozg Ebrtuna canim yatağın boyutu 90 190 mi.. sadece nevresim takimi mi dikecek.annen. yan koruma minderleride dikecek mi
Ebrtuna ozg evrt normal baza olcusunde kenar mınderi de dıktı nevresım de dıktı kenarları en ve boy olrak olctuk ona göre ıcın ınce sunger koydu dıktı kenarlarıda kurdele ıle bagladık pazen kumaş aldık kumascıdan
Slinn Iremgokce kenarlık sevmiyorum canım ben almayı düşünmüyorum zaten sepet beşiği de var ilk etapta odamda olucak mıntessoriye hemen yatmaz yani
Ebrtuna Iremgokce metresi 20 tl bursa kkumas pazarından almsıtık dört metre yetti yastıkları kucuk yaptık bide kenar mınderleride olcuye göre yaptık zaten cok fazla mal olmadı yanı hatta kucuk bi kundak gbi kare kesip kenarlarınıda tıg la oya yaptı cok guzel oldu bu moda olan yıldız lı kumaslrdan
OguzKaganm Benimde oğlumun yatağı montessori 90x190 bizde kumaşçıdan poplin kumaş alıp diktirdik daha ucuza geldi tek kişilik yatak boyutu zaten. Diğer türlü 450-500 den aşağı değil. Çıldırmış olmalılar 😂