Esilaninannesi0904 Mrb anneler hamileliginde saç boyayan varmı bi sıkıntı yaşayan oldumu boya zamanım geçiyo kafamın içi çok kaşınıyor ne olur yardım
Zhrerzlp Esilaninannesi0904 tatlım ilk üç ay yasak diye biliyorum ben 6 aylıkken boyadım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım .
Gelmsim Esilaninannesi0904 canım saç boyanmaz diye biliyorum çünkü saçtaki damarlardan bebeğe kan akışı ile geçer deniyor. Eğer doğumuna az kaldı ise bekle derim Doğuma kadar
Cigdem07 Esilaninannesi0904 ben 3. Ayım bitti boyadım hiç bir zararı yok. Youtube kanalında doktorlar var izleyebilirsin :) tamamen sana kalmış boyayıp boyamamak :) ben ayda 1 kere boyuyorum şükür sağlığımız yerinde :)
Muneweralp Urafe olduğu için değil saç boyası kimyasal olduğu için bebeğe zararı var oyüzden hamileyken saç boyanmaz deniyor
Esilaninannesi0904 Zhrerzlp çok şükür canım bende boyuycam valla başka çarem yok kaşıntıdan duramıyorum inş bişey olmaz
Cigdem07 Gelmsim boya kana karışan bişey kesinlikle değil bunu ebeye sordum . Saç derisiyle alakalı bisey yara vs yoksa alerjik yoksa boyayabilirsin
Nazo61 Esilaninannesi0904 24 haftalıkken boyattım kokusunu içine cekmedikten sonra bişy olmaz kana karısan bişy değil sonucta
Nesr 3.aydan sonra boyayabilirsin dedi banada doktorum ama amonyaksız boyalarla mutlaka kokusuz olmaları gerekiyor
elf0 Esilaninannesi0904 ben üç ayım dolar dolmaz diplerimi boyamıştım bi defa evde kendim. Her yeri açtım burnumu da tuta tuta sürüp balkona geçtim ☺️ Çok şükür hala iyiyim 23. Haftadayız