Demrl Gamzezz 23+4 geceleri göğüslerimin altı batıyo uyuyamıyorum bide mide ekşimem var başka şikayetim yok 5 6 kilo aldım bu zaman kadar
defne55 Gamzezz 23 haftaligim hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım bel sırt ağrısı var birde üç gündür bebeğim alt karnımda toplanıyor sancı eşliğinde beni çok rahatsız ediyor birde sağolsun eli ayağı hiç durmuyor ne gece uykumuz var ne gündüz
Elmalipasta Gamzezz 22+3 haftalığım sadece bel ağrım ve çok yorulursam sol kalçam kasılıyor 🙈 5 kilo aldım 🤭
Nur___ Gamzezz 22+5, 5 kilo aldım, sırt ağrılarım çok oluyor genelde yüzme iyi geliyor hatta bugün bile yüzdüm, hareketleri nazik kızımın, beklemedeyiz 🌼😍
Nur___ Glcn16 aynıyız cnim🌼 bende de ara ara her sorun olabiliyor artık dalga geçer oldum bu sorunlarla aman geçer diyorum 😂
Glcn16 defne55 benim kide gece başlıyor sabaha kadr çok hareketli uyuyamıyorum uykusuz işe gidiyorum :)
Badevehande 21+3 haftalığız 8 kilo aldım tek sorunum ishalim 2 haftadır onun dışında bide evde durmaktan bunaldım hava çok sıcak Adana’da yaşıyorum😢😢
BirVeraAnnesi35 Gamzezz 23+1 iz hamilelikle ilgili hiç sıkıntım yoktu taaki bebeğimin başı sağ böbreğime baskı yapana kadar🥺 okadar şiddetli ağrılarım oluyor ki keşke midem bulansaydı başım dönseydi diyorum yinede bunada şükür
Rbysf 24+5 deyiz bizde oglusumla 6 kg felan aldim şimdilik hafifdwn bel agrilari basladi uyurken kizlar
defne55 Glcn16 normalde tatlı yiyince hareketlenir derler ama benim kız için fark etmiyor aç da kalsam gene aynı:)
Htczmra 25 haftaligiz bizde aşırı iştahsızlık var en başından beri galiba benim sikayetimle ayni olan kimse yok çok zorlarsam cikarck duruma gelyrm sadece 2 kilo alabildim
Dudus Gamzezz 22.haftadayım 6 kilo aldım hiç bi şikayetim yok ayaklarımın ağrısından başka ☺ sağlıcakla gelsin bebişlerimiz
Glcn16 Nur___ saol canım hepimizin bebeği hayırlısı ile sağlıklı doğsun. Bende 21 ekimde 30 olcam sonra bebiş gelecek İNŞALLAH