Handanhande Doktora gittiğimde doktor suyun ne az ne çok dedi 2hafta sonra kontrole çağırdı. Bugün arkadaşlarımla konuşurken bebeğin hareketleri çok aktif dediğimde suyun az olabilir o yüzden hissetmen normal dedi acaba bu Doğru mu? Benim mantıgıma göre tam tersin suyum az olursa hareketleri dAha ağır olmaz mı?
Fatiheren_61 Handanhande yok canım daha neler ☺️Benim suyum azaldığını bebeğin hareketsiZliğinden anladık .
Rabia93 Handanhande ya kimsenin dedigini aldirma herkes sacmaliyor ve cok biliyor. Sen doktoruna danis en iyi bilen odur gerisini boşver. Ben hic kimseye bisey sormuyorum herkes felaket tellali insani depresyona tesvik ediyorlar
ikicocuklubiranne Handanhande bebeğim kıpır kıpır bu hafta kontroldeydik normal dedi su için. Az ya da çok diye belirtmediyse normaldir suyun canım kafana takma 😊
Badevehande Ne alaka suyun az olsa sıkışır bence insanlar bilmeden uydurmalarına hastayım hamile kadının psikolojisini bozuyorlar 😤
Pelin86 Benim arkadaşimda başka doktora gitmiş geçen hafta doktor ona demiski suyun azalmiş farketmedinmi diye zeynep kamile yönlendirmişler orda takipte şimdi Oda diyodu nasil anlaşilirki anlamadim bile dedi
Nazo61 Handanhande benmde surekli su gibi akıntım oluyor doktora söyledim ultrasonda baktı herseyi suyu falan iyi dedi fitil verdi bana yani bebeğin suyu olsaydı azalırdı ve gelişimi yavaslardı dedi
Alisannesi Nazo61 benimde. Kac kez doktora gittim Bundan once suyu bittigi icin 18 haftalik kaybetmistim bi anda. Bunda da panik yaptim Kac kez gittim doktor size dedigi gibi su olsa biterdi coktan dedi. Doguma kadar progestan verdi... alttan muayene felan oldunhzmu
Kbra89 Handanhande ben su azlığı nedeniyle erken Doğum yaptım hareketleri tam aksine çok az hissediyordum bu arada bende sızıntı olduğu için işe yaramadı ama herkes havuç suyunu tavsiye etmişti sizde bi deneyin isterseniz
Kbra89 Handanhande çamaşırımda nemli bi ıslaklık oluyordu ben ter sanıyordum ama sızıntı oluyormuş maalesef çok geç anladım
iremgg Handanhande benim doktorum, hareketlerini bu aralar daha sert hissediyor musun diye sormustu, nedenini sordugumda da suyun biraz azalmis, hareket rutinin aynen devam eder ama daha artik sert hissedebilirsin demisti.
Nazo61 Alisannesi ilk haftalarda vardı o zamnda fitil kullanmıstım hafiflemişti ben rahatsız oluyorm diye fitl verdi büyük ihtimalle cünkü 2 kere acil olarak gittm bu yuzden😊
35shereliz Handanhande tam tersi canım su azlığında bebek hareketi azalır başıma geldi ordan biliyorum doktorum hareket azalınca acil hastaneye gelmemi söylerdi hep
Alisannesi Nazo61 ben de 2 yada3 kere gittim 😊 doktordan utandim artik surekli gittim bi ara... sirf akintim yuzunden evden cikmiyorum. Is yapmiyorum doktor dikkat et dedi. Sen nasilsin