Berna3434 Kızlar dün gaz ağrısı gibi bir ağrım vardı çok kötü idim bugün de ağrılı ishal oldum karnım çok ağrıyor ne yapabilirim ishalin geçmesi için doktora gitmem lazm mı
Nvnnnn Berna3434 canım bu konuda ishalin rengi çok önemli benzer durumu yaşıyorum ağrım senin ki kadar yok da o an oluyor biraz doktorumla konuştum bugün beklemedeyim şu an
AygyulSina Berna3434 doktora gitmen lazim bu hafife alinicak bi konu degil bunun sonu erken doguma kadar gidiyor
Iremgokce Berna3434 çok su kaybı olduysa git bence canım serum takarlar üşütmüş olabilirsin ama nedeninide araştırırlar belki bence bir doktora git
Nvnnnn Berna3434 söyle soyleyim doktorumun dedigine göre dışkı rengi siyahsa demir ilacından kaynaklı olabiliyormuş ( tabi ishalin süresi ve ağrının şiddeti durumu degistirebilir) koyu yeşil ise enfeksiyon olabilir dedi
Berna3434 Nvnnnn dün ilk defa damla şeklinde sağlık ocağınından aldığım monovit d3 kullandım acaba buna bağlı bir ağrım ve ishalim olabilir mi
Nvnnnn Berna3434 bilemiyorum canım bence en sağlıklı bilgiyi doktorun verir durumunu anlat birçok nedeni olabiliyor ishallerin
Nvnnnn Berna3434 canım sen doktoruna ulaş gidebilirsen git yoksa telefonla falan ulaş sakin kalmaya çalış burda biz ne desek yanlış olabilir riske atılacak bi konu değil malesef
Berna3434 AygyulSina Allah korusun 😔 haklısın cnm kesinlikle gidicm yoksa asla içim rahat etmez zaten 😔
AygyulSina Nvnnnn Berna3434 oyle birini taniyorum 35 haftalarsa falan agir ihsali varmis ve hastaneyi aramis napim ben diye hastaneden kizmislar nasil ihmal edersin diye bebegin suyuna bakmaliyiz hemen gel demisler. Erken dogum riski cikmis ortaya sonra bir kac hafta daha icerde tutmaya calisicaz demisler ama olmamis erken dogum yapti suan kizi cok saglikli ama hafife alinicak bisey degil korkutmak icin degil sadece boyle seylerin hafife alinmamasin iciin anlatiyorum
Nvnnnn AygyulSina yok canim katılıyorum sana bugün aynısını doktorum da bana dedi pazartesi geçmezse hastaneye gidicem şu an söylediklerini uyguluyorum geçmezse hastaneye gidicem🤦♀️
AygyulSina Nvnnnn sade biskuvi kuz patates pirinc iyi geliyor ihsale diye biliyorun bi dene istersen gecmis olsun
Badevehande Bende 10 gündür ishalım magnezyum yaptı sanırım kestim bugun içmiyorum artık😭 Türk kahvesi bi tatlı kaşığı kadar içine limon sık ye su iç hemen anında kesiyor bide pirinç çorbası yap iç beyaz ekmekle beraber