Kizlar 35+4 gunluguz. Ara ara göğsümden seffaf sarımsı sıvı geliyordu normal oldugunu biliyorum. Ama son bir haftadir iki göğsümden de yoğun gelmeye başladı. Aşırı sızlama da oluyor. Erken dogum riskim vardi zaten acaba bu belirti olabilirmi bilen varmi

Ozlemb0811 26 haftaligim.benden dün gögsumun birinden sari akinti geldi eczaci arkadqsim korkmamam gerektigi sut damarlarin aciliyor dedi

Ozlemb0811 canim bende 36+2 yim ve bendede geliyor artik bebeklerimiz buyuyor ve vucudumuz calisma icinde hazirlik yapiyorlar normal yani 26. Haftamdan beri geliyor sizlamda oluyor. Bu guzel birsey endise etme.

Tubabulat2018 ya yogunlasip surekli olmaya baslayinca acaba bebis mi geliyor ondanmi bu hazırlık diye dusundum 🙈 erken dogum riski de olunca her ne olsa bi tedirgin oluyor insan

Ozlemb0811 haklisin ama endise etme zaten cokta erken degil 36. Haftanaa girmek uzeresin dogsada Allahin iznitle bi sikinti olmaz ama gelmesi cok guzel hic degilse sütümüz var 😁

Benim ilk 13. Haftada sıkınca gelmişti 16. Haftamdan beri de kendi kendine sürekli akıyor aşırı sızlıyordu 22+4 haftalık oldum sızlaması şu an biraz geçti ama hala Kendi kendine akıyor doktorum normal demişti. İç çamaşırım gece pijamam falan ıslanıyor hep

Bende 4 ayımdan beri geliyor 36 haftalığım son 1 aydır durup dururken akıp duruyor bazen şişiyor göğüslerim sızlıyor. Ama.elimle sıkınca rahatlıyor. Bende erken doğum belirtisi sanıyodum ama değilmiş bu ara da kimseye söylemeyin nazar degermis simdiden😊

Ozlemb0811 benimde Doğuma yakın kolostrum gelmeye başlamıştı. Bir gece tam bebeğimi düşünüyorum aşka gelmişim falan birden göğsümden süt geldi. İlk gebeliğim tabi panik yapıp doktorumu aramıştım. Bu normal panik yapma. Aşka da gelme böyle bebeğini düşünerek süt gelerek Doğumu başlayanların bile olduğunu söylemişti.

Ozlemb0811 normalcanim artik cogu hamilede oluyor benimde seffaf beyaz gibi geliyor surekli uzun zamandir goguslerimn agrisi gecmisti son bir haftadir dahada agrimaya sizlamaya basladi fazla elleme