bebekteyaparimkariyerde Ceyda51 tamam o normal sertleşir kendini salmıyorsa sık sık yemekten sonra oluşan gaz sıkışması.soda iç rahatlatıyor.rahatsız edici biliyorum uzun süre yaşadım aynı şeyi.
Nesli68 esra1907 ben 27 haftalikken ayni sekilde sertlesme ve yumusama dan dolayi nst ye sokmustu doktorum sukur ki ufak kasilmalardi ve istirahat verdi
Hllswm berguzar1987 emin olun bende güllük gülistanlık bi durum yasamadım 270tane iğne olmak cok basit bi gebelikte değil.. Gecmiş olsun size
Hali Ceyda51 daha 7 haftalık olmasına rağmen aynı sorun bende de var çok rahatsizim yemek yemek istemiyorum bunun yüzünden
Zsare NurcanORS7 çok sağolun, randevum haftaya pazartesi ama ben bu pazartesi gideyim inşallah yine de. Ne olur ne olmaz. Teşekkür ederim tekrardan, Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin😌
NurcanORS7 Zsare rica ederim ne demek, çünkü benim ilk hamileliğim ve bilemedim onların sancı olduğunu biraz geç kalmış bile olabilirim, insallah sizin sıkıntı olmaz erken müdahale olur, çünkü doktor bana bıraksam doğuracaksın dedi 😔
minikkurabiyem2019 Zsare aynı durumdayız aynı haftadayız bende okuyunca korkmaya basladım haftaya kontrolum var 😕
Mh1989 Ceyda51 ayni seyleri o haftalarda yasamaya basladim ve hala devam ediyo 3 kere doktora gittim nstde karin agrisi siskinlik diye cikti bebek buyuyup gelistikce tum organlar etkileniyor muhtemelen kabizliga ve gaza bagli bor durum bence korkma
minikkurabiyem2019 Mh1989 ben 51 kg dum zayıftım yani . Suan 29 olacaz 9 kg almısım ondan olabilirmi zayıf olmaktan
Mervetepe Ceyda51 cok uzun süre sert kalıyordu karnım tas gibi aradada bebek sağıma toplanıyordu ve hareketleri azalmaya baslamıstı
zumrutperi Symgmnr yok canım bi tarafı yumuşak olunca o kendi şeklini alıyor bi tarafa toplanıp diğer tarafta sert olunca kasılma oluyor
Konul_Nilay Ceyda51 benimkide bağırsaklardan.aff edersin qaz çıkınca rahatlıyo.akşamları hafif ye olmuycak
Ceyda51 NurcanORS7 sertleşmeniz arada yumuşuyor muydu yoksa devamlı çok yemiş gibi sert miydi karnınız?
NurcanORS7 Ceyda51 sertleşiyor sonra yumuşuyordu ancak son zamanlarda çok sıklaşmıştı karnımın yarısı boydan boya kasılıyordu veya bölgesel oluyordu dışarıdan çok netti, ve taş gibi oluyordu.
Burcu77 Ceyda51 bende de oluyor gun icinde ama bebek biyerini dayiyor sanki kisa suruyor bi 10 saniye kadar geciyor doktor randevumuzda 3 agustos endiselendim yazılanlar aklimi karistirdi😑