Znp Mlsgzll bnde suniyle doğum yaptım banada aynı şklde deneyelim demişti bn normal istediğim için yoksa sezaryana alacaktı iyikide denemiştim diyorum şimdi ☺️
Minnos_annesi58 Bende suni sancı ile doğum yaptım evet çok zor ama inanın insanın kucağı boş kalınca o sancı acı ne ki hiç bir önemi yok rabbim o acıyı çeksenizde kucağınızı boş bırakmasın sağlıklı sahatli kucağınıza alın inşallah tez zamanda kurtarsın rabbim
H1z2a3 Mlsgzll bol bol sıcak duş al birde zeytin yağı sürdüklerimi duymuştum yumuşatıyormuş açılmayı hızlandırıyormuş onu da dene istersen
Iremgokce Mlsgzll aynı durumd bir arkadaşım vardı doktoru artık suni alman gerektiği halde yok istemiyorum istemiyorum dedi sonuç çocuk doğar doğmaz küveze alındı 10 gün kaldı içerde kakasını yemiş zamanı geçtiği için ben doktorumu dinleyip başka çarem yoksa almayı düşünüyorum açıkcası
Miek Mlsgzll normalin dikişi ile sezaryenin dikisi aynı şeyler değil. Bunları karıştırmayın. Mümkünse normali deneyin. Normali denemek risk değil. Allah hayırlısını versin
AAyssee Mlsgzll ben de 40+5 te doğum yaptım dontorum başımın etini yedi verelim diye kendim beklemek istedim onun bi zamani var ve bekliyor bence dedim ve geldi yavrum iyiki yapmamisim nroml sanci ble okdr zorlen hic acilma olmadan onlari nasi cekerdim
Mlsgzll AAyssee dimi canım ben en iyisi pazartesi yatayım belki de normal yapamıcam herşeyde bir hayır var
SafaMerve Mlsgzll rahim ağzı yumuşak değilken ve açılma yokken yani daha doğrusu Daha önemlisi rahim ağzının yumuşak olması gerekiyor suni sancının başarılı olması için
Mlsgzll SafaMerve canım ben kaç haftadır gidiyorum beni alttan muayene bile etmedi en son 37 de catı yaptırdım rahim biraz geride dedi
ZCandan ezgi1986 canim ayni sorun bendede var ama tansiyonum iyi sukur 12/8 i gecmiyo. Bu sekilde olanlarin nirmal dogum sansi var degil mi.doktorunun gorusunu merak ettim ondan yaziyorum bilgilendirir misin
Ebruliiii Mlsgzll pazartesiye kadar merdiven in çık eğil kalk ılık duşa gir inşallah faydası olur suniye gerek kalmaz allahım yardımcın olaun canım
MihmininAnnesi Mlsgzll evet doktorlar başka doğuma girmişlerdi nst yi serumu söküp kaçtım. Eşime kendi doktoruma yalvardim aldılar sonunda sezaryen e 😂