Akman89 Merhaba, ben şuan 9 haftalık hamileyim. Bir dahaki randevu da ikili test istenecek büyük ihtimal.. Fakat fiyat olarak geçen sene 600 demişler.. Daha uygun yapan bir yer biliyor musunuz?
Ebrtuna Akman89 cokkkk pardon ben detaylı ultrsnu sordunuz sandım o 250 tl ıkı tarama cıhan tıp meroezınde cuneyt bey yapyır 80 tl ucreti var arayp randevu alyrsnz kan veryrsnz uc dört gun snra sonuc cıkyor yalnız tabsıyem size marmaraya gdin aynı yanı cnku sadece kan verıyorsn sonucu her dktor söyler zaten bosuna ucret odemeyın ben verdım saglık ocağındaki ebe dedi keske vermeseydnz devlet hastanesıde aynı deid benım acemılgme geldı o yuzfen ozelde yaptrdım detaylı ultrasn ıcın tavsye ederm cok ilgiliydi baya ugrastı doktr fotosunu cekmek ıcın bıle dedgm gbi ıkılı ıcın devlette yaptrblsrsnz cnku sadece kan veryrsn ve sonucta çıkıyor ne oldgu
Daphne Akman89 İkili testi Kartal Eğitim Araştırma hastanesinde yaptırmıştım. Randevu alıp gittim aynı gün testi yaptılar hem de ultrasondan ense kalınlığını ölçtüler. 600 TL hiç vermeyin bence. Özel hastaneyede sonucu göstermiştim doktoruma sonra. Riskli olmadığı halde sonuçlar 18. Haftada sırf para için başka bir testte istediler özel sigorta olduğu için sorun etmedim. Ama gereksiz olduğunu anlıyor insan.
Yusufayten Akman89 canım Marmara’da yapılıyor ikili test istersen ordada yaptırabilirsin Pendik devlet hastanesindede yapılıyor bana yapılmıyor dediler ama inanmayın çoğu devlet hastaneleri yapıyor
duyguozz26 Ben kartal kızılay hastanesinde yaptırmıştım doktorum pınar hanımdı, 250 tl ye yaptırdım canım. Şuan 23 haftalığım. 600 ne ya yuh
MReyhan Akman89 ben pendik devlet hastanesinde yaptırdım .. 12.haftada kontrolum vardı .. doktor yapalımmı 2 li test diye sordu yapalım dedim bence özele bi ton para vermeyn bu testler için ..
Ebrtuna Akman89 suan 36 haftalogım 24 hafta da yaptrdm sanrm cok guzel gecti once arayp söylyrsn snra arıyorlar randevu veryrlsr yarım saat 40 dk sueuyor en ınce ayrıntısına kadar bakıyor doktr ve asıstanı ıkı tanede renklı foto veryr
Kitapsev MReyhan Pendık devlette yapılıyor mu 😮bana Tuzla devlet hastanesı ve Kartal dedıler. Cok sevındım Pendıktede olmasına
Akman89 MReyhan hangi doktor, oraya randevu alayım o zaman ben de.. Açıkçası devletlerin aşırı kalabalıklığı korkutuyor beni.. Pendik devlete gitmedim hiç..
Yusufayten Kitapsev tabikide yapılıyor varya özellere yönlendirmek için elinden geleni yapıyorlar ben Pendik devlette hastanesinde yaptırmıştım
MReyhan Akman89 dogrudur kalabalık ama tahlili yaptırıp özelde gittiğiniz doktor varsa ooa gösterirsiniz bosuna bi kan tahlili için ücret ödemeyn diye diyorum hatta 7 günde sonuclar cıkar deniliyo ama 3 yada 4 günde cıkıyo en gec :) nilüüfer gündoğdu ya 12.haftada gittim bilginiz olsun ac tok farketmez
Akman89 Ebrtuna tamam teşekkür ederim. Pendik devlette de yapıyolarmış bir oraya da randevu alıp soracağım.