shrbrk kizlar hamile iken saç kesilmez diye direttiler .şuan kestirecem diye tutturdum.bana hayir olmaz bitti diyorlar. sac kesilirse bebegin akli kesilir diyorlar.bunlar hurafe gibi geliyor bana
Seherr shrbrk tabiki hurafe saçla ömrün aklın ne alakası olabilir hangi kitapta kuranda yazıyor bu ??? Kim çıkarmış bunu valla kafayı yicem yüzüncü post oldu yanlış anlamayın sakın lafım size değil ama artık bu bilgiyi herkese yayalım gebelikte saç kestirmenin herhangi dini veya bilimsel bir yasağı yoook
[silindi] shrbrk haşa Allah mi kesildilerde herşeye karişir oldular!!! Allahin verdiği akıl ve ömür kimsenin ellinde değil.. kestirdim de boyadim da hic de birşey olmadi..
Ancelina shrbrk takip ettikleri bi hoca falan varsa aç videosunu izlettir belki ikna olurlar. Boya degil ama sacımı ben de kestirdim belki bi daha kestiririm:)
shrbrk Seherr hay aklini seveyim. bu takip ettigin annelere koy ne dicekler bizim dedigimiz dogru dediler 😂😂 dediklerini okudum iyi oldu
Seherr shrbrk 😂😂😂 ya o kadar saçma şeyler söyleniyo ki artık sinirleniyorum inanmazsın belki ama denize girerken bir kadın bana çok suda kalma bebek boğulur dedi ya ayyy haykırmamak için kendimi zor tuttum 😂😂😂
35shereliz Seherr Seherr 🤣🤣🤣 çok iyiymiş yaa 🤣 bende saçımı kestirdim maşşallah tosun gibi bir kızım var 😍
Seyhanncan Uzamaz çocuk kendine alır vitaminleri diye öyle diyorlar ama saça giden vitaminle çocuğa giden ayrı ben 4 aylıkken falan kestirmiştim ışık hızıyla uzadı hamilelikte hormonlardan özellikle çok hızlı uzuyor saçlar ve tırnaklar kestir gitsinnn 😂
shrbrk Seyhanncan kestiricem zaten ikisine laf yetistiriyorum. aman kizim cok hoplama aman kizim merdivenlerden yavas in aman kizim erik dalinda oynama 😂😂 bende dinliyorum sesleri cikmasin diye
NurGrlek shrbrk banada aynısı söylendi hatta eşimle bu durumu paylaştım kızdı Kur'an-ı Kerim'de yaziyormu böyle birşey dedi gittim kestirdim valla şükür bir sıkıntımız yok 😊
Serpilataman shrbrk öyle şey olur mu allah aşkına ya 🤦🏻♀️ Bence içiniz rahat olsun gidin kestirin bence