SemaSalihh Özellikle sabah kalktığımdan bir müddet sonra parmak uçlarım uyuşuk oluyor arasıra yine vuruyor 35 + 5 günlük hamileyim bu arada benim gibi başına gelen var mı kızlar acaba neden kaynaklanıyor doktoruma söylemeyi unuttum
Merveogz SemaSalihh bende 35 haftalık hamıleyım ellerimde uyuşma ve parmak eklemlerımde agrı vardı doktoruma sordum dün ödem toplamasından dolayı oldugunu soyledı col siddetli birde korkmayın ama içiniz rahat etmesi ıcın doktorunuza danısabılırsınız . Benim eller ayaklarda sureklı oluyor
Asli1716 SemaSalihh ben daha 13 haftalığım benimde bu sabah serçe parmağım çok ağrıyarak uyandım hafif uyuşma var bide😔
Busraoksz SemaSalihh 32 haftalığım sizin gbı uyusmalarım coktu gun ıcınde orta ve yuzuk parmagımda kalıyordu uyusukluk hatta karıncalanma hıssı bıle denılebılır. Doktorum ödemden hamılelıkte oluyor tuzu komple kes dedı. Belkı sızınde bu sebeptendır
secilbektas SemaSalihh merhaba canım bende 35+5 aynı haftanız aynısı bendede var doktoruma 35+1 deyken gittiğimde sordum doktorum normal olur kas sıkışması dedi gecicek onlar dedi magnezyum ilacı verdi sorun yokmuş yani normalmiş sana magnezyum verdimi
SemaSalihh Asli1716 Hamileliğin başındasın canım yediklerine dikkat et fazla tuz tüketimi aman bu ödem kadar kötü bir şey yok ben 20 kg aldım Bana da derlerdi ama kulak asmıyordum kesinlikle dediğim sana bir tavsiye olsun
SemaSalihh Busraoksz Aynı anlattığın gibi canım bendede yüzük ve orta parmağımın ucu. Yorumlar hep normal yönünde gelmiş ödem bendede çok var ama kesemiyorumda tuzu 20 kilo aldım hamilelikte
SemaSalihh secilbektas yok canım dün gittim doktora ama söylemdyi unuttum şimdi bidaha 31 inde randevum var
Btl_zngn SemaSalihh canım ben nöroloji pol emg laboratuarında çalışıyorum bana hep geliyo gebe olup elleri uyuşmaya başlayan karpal tünel sendromu dediğimiz bi rahatsızlık olabilir nöroloji bölümüne git derim emg çekinmeni isteyebilir radyasyon yok korkma çektirebilirsin
SemaSalihh Btl_zngn canım çok kilo aldım hamilelikte ödeme bağlıyorum o yüzdenn bilemedim şimdii 😓 o nasıl bir hastalık anlatır mısın biraz ?
Kelebegimmm 31 haftadayım 20lerden beri var.burda okuduğum için normal kabullendim.yatdığım zaman uyuşukluk hiss ediyorum uyanıb normale döndürüyorum sonra yeniden yatıyorum😁
Bebegimcanimm Hamileyken bende de oldu özellikle son zamanlarda çok şiddetliydi şu an doğum yaptım 11 gün oldu eskısı kadar olmasa da devam ediyor geçer inşallah. Doktor magnezyum vermişti pek fayda etmedi.
Hilall2610 Benimde gece uyurken kaskatı kediliyo kalkıyorumki robot eli gibi açıp kapanıyo anca ısındıkça hareket etrikçe kendine geliyo ve ödem dolu tabi ben ona baglıyorum
Zsare Hilall2610 ben de 30. Haftamdayım söylediğiniz gibi oluyor parmaklarım. Bi müddet kıpırdatamıyorum
Btl_zngn SemaSalihh sinir sıkışması işte b12 eksikliğine bağlıda olabiliyo çok ev işi yapmayada ve hamileliktede çıkabiliyo aynen genelde gebelerde yağtıgım çekim normal çıkıyo