__birafitap__ Arzugurr öyle mi canım😍 peki adet olduktan sonra nasıl hamile olabiliyorsun anlamadım da😀
__birafitap__ Nnurmehmet dimi ya bende diyorum acaba olmasını istediğim için hayal mi görüyorum 😂😂😂 çok sagoll allah razı olsun senden😍❤❤❤
Nnurmehmet __birafitap__ ALLAH senden de razı olsun canım benim inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
__birafitap__ Paresss göğüs uçları acımıyor ama afedersiniz gogsumdeki damarlar çok fazla belirginlesmis belirtiler arasinda var mıdır ama bilmiyorum bide kökten bi ağrı var adet belirtisi mi hamilelik mi anlamadim
__birafitap__ Nvnnnn ay senin gibi hamileyi yesinler😍 inşallah canım gerçekten çok istediğimiz için sabah aksam düşüncemiz bu oldu
Nvnnnn __birafitap__ ay canım benim teşekkür ederim 😍 öyle oluyor sürekli düşünürsünüz inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız 🤲🤲
G_k41 __birafitap__ __birafitap__ testlere guvenme canım pek yanıltma olabılıyo saglık ocagına yada hastaneye git kan ver kesin sonuç cıkar hadi inşallah hayırlısı olsun 😘