zezeeyyy 41+1 olduk doktorum plasenta yaşlanmış Pazartesi yatış veriyorum dedi, ama bebeğim kanala bile İnmemiş yukarıda hissediyorum hep iner mi bu saatten sonra 🙁
Hulyarsln zezeeyyy haftanız çok ilerlemiş bebeğiniz kanala bile İnmemişse çok bekletilmemeli bence çünkü artık plesentanız işlevlerini sürdüremiyor normal Doğum diye diretmeyin çocuğunuzu sezeryan ile kucağınıza alın yeterki sağlıklı doğsun..
Mlsgzll zezeeyyy benimde aynı yaşlanmaya başlamış 40 olucam pazartesi ve göbeğim hala yukarıda nefes alamıyorum dik oturamıyorum pazartesi sezaryen olacağım mecburen
zezeeyyy Hulyarsln doktorum haftasına göre suyunun iyi olduğunu söyledi bir kaç gün daha beklemenin sakıncası olmadığını ama Pazartesi kesin doğurtmamız gerek dedi ona güvendim bende
Badevehande Normal Doğum bu kadar önemli değil önemli olan bebeğinizin sağlığı daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz şuan her gününüz riskli artık işlevselliğini kaybetmiş plesentanız
zezeeyyy Badevehande normal Doğum için hiç diretmedim doktoruma güvendim suyu falan normal dediği için 🤷♀️
Nezahatozen bence neyi bekliyor pazartesiyi filan direk yatış verseydi keşke riske atmış oluyorsunuz bebeğinizi
zezeeyyy Nezahatozen bana kalsa o gün sezaryen olurdum ama suyu falan çok iyi bir kaç gün içinde kendiliğinden gelmezse Pazartesi alırız dedi
zezeeyyy Mlsgzll bana mecbur sezaryenle alıcam demedi neden acaba suni verecek sabahtan olmasa sezaryen🙄
Hulyarsln zezeeyyy şu durumda doktorunuza güvenmekten başka seçenek yok öyleyse sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 🤲
Nezahatozen zezeeyyy insallah sağ-salim gelir ya çok korkmaya başladım günümüz doldu ve gelmek istemiyorlar korku sardı iyice 40+1iz bizde
zezeeyyy Nezahatozen aynen öyle hiç korku stres yoktu şu zamana kadar bu kadar bekleteceğini düşünmüyordum stres ve endişe aldı başını gidiyor 🤦🏻♀️
Nezahatozen zezeeyyy bana diyorlardı ki haziran sonu gelir kız bebek filan temmuz sonu geldi mübarek yok yani
zezeeyyy Nezahatozen 13 Temmuz’a gün vermişlerdi bana da en son ama maşallah bizim oğlanın hiç gelesi yok