Deryahalilsss 28.4 haftalık hamıleyım bebegım ıkı gundur pek haraket etmıyo gene gene doktorumu aramakta ıstemıyorum sizce normalmı dün temuzlık yaparken temızlık mazemesı kokusu geldı burnuma tıkadı günü bıraz bebegıme bısey olmamiştir degılmı endıselendım
madl41 Deryahalilsss Günde en az 10 defa hareket ederse korkmana gerek yokmuş canım bi gözlem yap eğer 10 san az hareket ederse doktora git bence 🤷♀️
madl41 Deryahalilsss Canım Deterjan kokularından önce senin etkilenmen lazımdı bebek direk kokuyu almaz yani😌 bende geçen çamaşırsuyunu bol kullandım lavaboda işte sonra baya rahatsız oldum yoğurt yedim kendime geldim sonra😊hem Allah korusun zehirlenmiş olsa illa bacak ayak ve vücudun şişerdi bence bebişin uyuyor 😊
Bertug-Tugberk-Mom Bence bisey olmamıştır canım, bütün gün kimyasal koklayarak is yapanlar var Allah korusun içini ferah tut🙏 tatlı biseyler yiyip sola yatin diyorlar genelde öyle dene istersen bi
Deryahalilsss Bertug-Tugberk-Mom bişey olmamış kuzum pek tatlıda yıyemıyorum sekerım yuksek cıktı doktor vermedı