Adanur melikeyakisikli canım meraba sen cinsiyet tahmini yapıyordun sanki doktor bugün söylemedi ikili taramam vardı. 3 hafta sonra söylicek. Anlarsan bakabilir misin https://i.hizliresim.com/od0l0b.jpg
Cansubasak Namebala aa biz seninle aynı doktora gidiyoruz fotodan gördüm onur bey tahminde bulundu bana bir şey söylemedi mi
Namebala Cansubasak hadi ya 😊 12.haftamda kız gibi dedi. 15. Haftamda Kıza benziyor dedi bakalım ne diyecek 😊 sizin kaç haftalık
Yavuzum1202 Kız bebekle erkek bebek arasında kendi çocuklarımdan çıkardığım erkek bebek eli kolu hemen belli oluyor kız çoçuğunun daha geç belli oluyor oğlumda 7 haftalık fotosu minik bebek gibiydi resmen kızımda et parçası gibiydi neresi nerde anlasılmıyodu
Adanur Yavuzum1202 benim ilk gebeliğim canım hiçbi bilgim yok. Doktrda bu haftada yanılma payımız yüksek oluyo ddi oyuzden 3hafta sonra bakalım ddi. Bnde cok merak ediyorum cinsiyeti
Cansubasak Namebala 12 haftalık bana yüksek ihtimalle erkek dedi bakalım doğru çıkacak mı benim bütün arkadaşlarım onur beye gitti hepsinde tahmini çıktı
Namebala Cansubasak allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin umarım öyle çıkar 😊 çok iyi ve tatlı bir doktor
Namebala Cansubasak merhaba tekrar doktora gittiniz mi bana cumartesi günü kız dedi sizinkinde değişiklik varmı diye merak ettim 😊
Cansubasak Namebala saolun inş sağlıcakla alırız kucağımıza bence de çok tatlı bir doktor inanılmaz rahatlatıyor beni ultrasondan öıkasım gelmiyor