Ftmemne Brc06 akrabamız yaptı 26. Haftasında. 2 ay küvezde kaldı. Maşallah şimdi 2. Sınıfa geçti gayet sağlıklı
Deletedmom2224 Brc06 26+6 da yaptım ama malesef iki gün sonra kaybettim 😐 rabbim sizinkilere uzun ömürler versinn
Sinemksk Brc06 bnm eşim 24 haftalık doğmuş 93 gün yoğun bakımda kalmış ama gayet sağlıklı çok şükür yani 27 yıl önceden bahsedypruz günümüzde teknoloji çok daha gelişmiş tabi herkes zamannda doğururda buna gerek kalmaz inşallahh
Ftmemne Brc06 Allahın lütfu bol bol dua edin. Okuyabilenler yasin okusun çevrenizde. Allah size bağışlasın
Badevehande Brc06 bilmiyorum ama ölmesin diye çok dua aldı yaşadı şükür yengem 4 çocugunuda erken doğurdu hepsi sağlıklı hatta ikisi iri bile kilolu
Brc06 Deletedmom2224 benimde daha önce bu şekilde kaybım var. Allah sabrını veriyor. Ama çok zor. Aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum
Brc06 Deletedmom2224 ben kaybettiğim bebeğimde herhangi bi önlem alamamışyım. Ciğer geliştirici falan. Sizin de mi öyle oldu
Deletedmom2224 Sinemksk nasip etti çok şükür inşallah bunu sağlıkla alırım kucağıma 🤲🏻 hepimiz sağlıkla tam zamanında alalım inşallah. Allah razı olsun 💕
Deletedmom2224 Brc06 Evet rabbim sabrını veriyor ama acısı asla geçmiyor şimdi tekrar hamileyim ama asla acım hafiflemedi. Bende çok korkuyorum üstelik aynı şeyin olma ihtimali de yüksek. Yine de rabbime bıraktım varsa yiyecek ekmeği yaşayacak yavrum
Deletedmom2224 Brc06 Evet bizde de bir önlem alinmadi çünkü acil doğuma girdim kontrol diye gittiğim gün gebelik zehirlenmesi geçirmeye başlamışım ve acil doğuma alındım