Nazo61 Kızlar 27+3haftalık hamileyim bugunden beri bir tuhafım canm hiçbişy yapmak istemiyor sürekli aglamak istiyorum sanki bişy olackmıs gibi sizdede oluyormu böyle.seyler
defne55 Nazo61 23 haftaligim 3 gündür aynısı bendede var herşeye gözüm doluyor hiç bisey yapmak istemiyorum yemek bile yiyesim yok sadece yatmak istiyorum
Haribo42 Nazo61 bende hep duygusalim agliyorum valla zararli belki ama napim anca oyle rahatliyorum kendimi perisan etmiyorum tabiki ama insani cok rahatlatoyo:))
Haribo42 Nazo61 bide sinir var tabi hem duygusalim hem sinirliyim bi yandanda hic kimseye tahammulum yok😬 ins bende bi gun normale dönücem :))
edanurrbilen Nazo61 bende baslarda cok duygusaldım sürekli aglıyordum herseye herseyi düsünüyordum gerekli gereksiz, normal canım gecer.
Nazo61 Haribo42 azcık kahvaltı yaptm yattım yine hiç kalkasım yok 4bucuk yasında oğlum var sürekli yanıma geliyor anne basınmı agırıyor diyor 😊
Serpilataman Nazo61 bende öyleyim bi bakmışsın çok sinirli saçma sapan şeylere ama bazen de sinirlenicek şeyleri bile normal karşılayabiliyorum dengesiz hormonlar 😂