Muallimehanim sofimam O haftalarda pek çıkmaz zaten. Hem çıkmaması daha iyi çatlağınız çok olmaz. 26 haftalığım benim bile çok az var
Ays007 42 kilo ile hamile kaldım 7 kilo aldım bu sürede olmam gereken kiloya ulaştığım için hamile gibi durmuyorum çok hafif çıkıntım var sadece bundan sonra büyüyecektir muhtemelen 🤗😅
Skbn01 Ays007 ayy bende sadece ben böyleyim sanıyordum 😁 42 kiloyla hamile kaldım ve 5 aylık olduk 7 kilo aldım önümde sadece benim görebildiğim sadece Küçücük bir göbek var 😁
Aysekadir Ays007 bende 40kiloyla hamile kaldım şuan 15+3 haftalık hamileyim karnım çok küçük siz kaç haftalık gebesiniz acaba
Deletedmom0042 sofimam bende 19 bendede yok. Ama bebeğin alttan yukarı doğru çıktığını hissediyorum. :)
Sever Kızlar ben 37 haftalığımı karnım minicik 5 aylık gibi bile değil o yüzden korkmayın iç karnınız geniştir 😊
HvvGlKrdl Zeynepmum uzulme canim bence cok guzel bir duygu bende 19 haftaligim onumde kocaman bir top varmis gibi bence cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsinn 🙏🙏😘
Zeynepmum HvvGlKrdl ya üzülmekten ziyade ilk hamileligimde böyle değildi şimdi sanki daha çabuk şiştim. Şimdi boyleysem ilerde nasıl olucam diye korku başladı 😒😒
HvvGlKrdl Zeynepmum bosver canim olacagi kadar olsunn dogumdan sonra duzelir hersey insallaah ben 6 kilo aldim bu gunume kadar
Zeynepmum HvvGlKrdl 19 a kadar ben de o 6 kiloyu almış olurum. Ama daha yolun yarisindayiz ve esas zamana gelmedik bile 🙈🙈