Elif88 kızlar 41. haftadayım daha dolu dolu doldurmadım 40 hafta 2 gün yani 😉💕 benim gibi bu haftaya kadar ya da daha fazla kalan var mı bizim kız gelmedi daha 😊☺
Osse Elif88 bende 30. Haftama girdim bugün erkek bebekler geç doğar sanıyordum demekki kızlarda 40. Haftaya kadar bekliyormuş ☺
Prettywoman88 Elif88 bende bugün tam 40+2 günlük hamileyim bizim de oğlan gelmek bilmio dün doktora gittim bebekte bi sıkıntı yok biraz daha bekleyelim dedi nst de sancılar çıkıo ama ben hissetmiyorum cok
Elif88 Prettywoman88 evet ama benim 1 hafta önce gidince kalp atışları ve sağlığı gayet yerindeydi fakat sancı görünmüyordu ama dünden bu yana 5 dk da bir en fazla 15 dk da bir karnım ve belime 1 ya da 2 dakikalık ağrı giriyor belirtiler başladı galiba 🤔😐
FigenBelinaynceyol Kizim 41+4 gunluk dogmustu 🙂 su an ikinciye hamileyim oglum olcak hayrlisi ile bakalim o kac haftalik dogacak🙂
Prettywoman88 Elif88 hadi inşallah sağ salim alırsın kucağına ben bugün tekrar gitcem bakalım ne dicek hayırlısıyla bi dogsa lar artık 🤗