dygualmila Agustosta 2'sinde geliyo prensesimm inşllah 38 haftalık benim gibi 38 de doğum yapan varmı 35+5 haftalıgım şuan kilosu 2.700 sizde kilolar nasıl 🙈🥰🥰
Rdk dygualmila bende 1 agustosa gün aldım ama ben o gün tam 39 haftalık oluyorum kilosuda geçen hafta Salı günü 3540gramdı canım
Sundaysilence dygualmila Sağlıcakla kucağına alırsın umarım :) çok güzel heyecanlar bunlar. 34 hafta iken 3000 gramdık, şuan 34+3 haftalığız bilmiyorum ama doktor Doğum için bayramı atlatırız diye düşünüyorum dedi 🙆🏼
Deletedmom0333 dygualmila bizde 35+3 üz dun kılosu 2.750ydı canım 9 agustos sezeryan tarihimiz 38+2 ye denk gelıyor
Hulyayncl @dygualmila# dygualmila şu an 37+3 üm planlı sezaryen olcam inşallah ama doktorum hala gün vermedi salı günü tekrar gidicem iştee 😂
seymahnm dygualmila ne guzel cok az kalmis saglikla kucagina al insallah. Bende sezeryan dusunuyorum cunku daha onceden sezeryan var ama aceba kendiliginden normal dogarmikide diyorum bir mucize olup. Ruptur riskindende korktugumdan normal dogum olsun ille diye tutturamiyorum
dygualmila seymahnm ben mecburiyetten canım suyum az ondan erken oluyorum eger ümkanın varsa vence korkma normal yap sen bilirsinde
Alarasel dygualmila cnm aynı gündeyz ama inşAllah pzt net tarih alcaz bizde gecen hafta drmz 8 i olur dedi 38+4 oluyo ozmn acaba bndemi 5 ine falan alsm bilemedim ki
Alarasel dygualmila ya biz 38+3 den sınra 39. Hafta sayılıyo ya ondn dedik 38+ 4 olsn bi diye etkn sanki tam 38. Hafta iki üç gün daha mı beklesen acaba ama dr bilir yani demekki uygn görmüş
dygualmila Alarasel 38 haftasında oluyo doktor öyle uygun gördü aynen canım ben 38 dedim zaten 38 oluyo dedi o daha iyi bilir