Elifts Merhaba,özel bi yerde çalışıyorum da sgk nın doğum ücretinden faydalanmak istiyorum.fakat anlayamadığım rapor almaya 32+0 da mı tam gitmem gerekiyor 33 te veya sallıyorum 32+5 de filan gitsem olmuyor mu Acil yardımcı olursanız çok sevinirim
AYsegulusal Elifts 32+0 da haftasonu veya tatil gününe gelmiyor ise gitmeni lazım ben de tatil e gelmişti 32+3 de aldım
Muhendisanne Elifts 32+0 da çalışır ya da çalışamaz raporu almanız gerekir. Şayet devam ederseniz en fazla 37 hf kadar çalışabilirsiniz ve 37 hf iken çalışamaz raporu alıp çalıştığınız 5 fh doğumdan sonraki kullanacağınız 8 hf ilave eder ve toplamda 13 hf raporlu olursunuz. Eğer geç yani 33 34 hf giderseniz geriye donuk rapor yazılamaz. O nedenle mutlaka 32 hf iken doktora gidip sağlık durumunuza göre devam ya da izin kararınızı vermesi gerekmektedir 😊
Busran Elifts ben 32+0 haftalıkken gittim Dr verdi raporu zaten 32 haftadan itibaren veriliyor şuan 35 haftaligim
Mlkemrecre Benim geç döllenme olduğu içn ultrasonu takip ediyorum doktorum bana geçen hafta için randevu vermişti ancak özl olduğu için aynı ayın içinde iki defa gidip muayane parası vermemek için gitmedim aynı haftada devlete gittim adet tarihimi en son adet tarhimi söyledim doktor 32+ 4 dedi.. raporumu alıp geldim..32ye girdiyseniz gidin bence
Muhendisanne Muhendisanne benim 32+0 pazara geldiği için pazartesi 32+1 de izne çıktım.. ancak 32+0 olarak verildi raporum. Çünkü geriye dönük yazamıyorlar 😇
sevdicek Muhendisanne benim de pazara denk geliyor öğretmenim başka bir ilde. O yüzden raporu o ile göndermem gerektiği için cumadan alabilir miyim yani 31+5 'te. Gitmesi etmesi vs anca pazartesi salıyı bulur çünkü. Ben çalışamaz raporu alicam bu arada
Elifts Doktordaki tarihe göre iki gün geçirdim bile 32+0 ı,pzt gitsem onlar üzerinde oynayabiliyorlar mı acaba
Muhendisanne sevdicek inanın ne desem.yalan olur. Sadece yaşadığımı bilgimi paylaştım ama önceden alınır mı bir fikrim yok. Bana kalırsa pazartesiden alın, zaten rapor yazıldığı zaman sistemde görünüyor. Salı carsamba günü de ellerinde olur. Bir sıkıntı olmaz böylelikle.. Bence raporu bir gün geç almak iki gün erken almaktan daha mantıklı. Maddi anlamda da.
Ayesray Elifts oluyo canım,32.haftayı doldurmuş olman yeterli sadece,33-34-35 te de çalışmaya devam etmek istersen çalışabiliyosun max 37.haftaya kadar çalışabiliyosun zaten
AryaMina Elifts benimde bu konu aklıma takılmıştı muhasebecimiz 32+1 i geçirmememi tam olarak bu haftada almamı söyledi bende öyle yaptım 32+1 raporumu alıp verdim