Frida Merhaba, 10+4 hamileyim memelerimde çatlak oluşmaya başladı. Normalde küçüklerdi şimdi büyümeye başlayınca böyle oldu. Sürdüğünüz krem, yağ, özel bir kür var mı? 🌻
Estur Frida canım ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan 11+2’yiz birde bebek yağı kullanıyorum.
Osse Frida canım ben 3. Aydan sonra başlamıştım bebek yağı sürüyordum sadece o da duştan çıktığım zamanlar hiç öyle gün içinde aklıma gelipte sürdüğüm yoktu. Ama 20. Haftamda karnımda çatlaklar oluştu ve hala da devam ediyor gögsümde olmadı benim ama yine de her duştan sonra nemlendiri krem veya vazelin sürüyorum karnıma da acı badem ve kakao yapı kullanıyorum. Ha birde bi arkadaşım söyledi sarı kantoran çiçeği yağı varmış o geçiriyormuş kendisi hamile değil ama kilosundan dolayı kırmızı çatlakları olmuş sürmüş geçirmiş bende Doğumdan sonra sürmeyi düşünüyorum belki zarar verir bebeğe diye karnıma sürmek istemiyorum
Nefesim Frida tatlı badem yagı ile kakao yagının aynı ölçüde koy karıstır 10 dk masajla sür canım dermatolojlardan duydum bende baslıcam
Dilaree Frida Ben de 24 haftalık hamileyim birkaç hafta önce fark ettim göğsümde çatlaklar oluşmuş baya canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok maalesef 😔 bol şu içiyorum bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum çoğalmaması için önlem almak lazım
Esesli Ben 8 haftalığım. Her duştan sonra bebe yağı sürüyorum ama illaki çatlayacak. Hiç olmaması imkansız