Sedayt Haftadayız ağrılarım oluyor rahimde yumuşama var açılma olmasını bekliyorum nstde sancılarım çıkıyor ama açılma yokk ☹️
Feyzasucu Sedayt aramızda bı hafta var benım d3 sadece adet sancılarım oluyor ınsan beklıyor artk demı bısıler olsun dıye canım hayırlısıla bı dogursaydık 😍🤗
Sedayt Feyzasucu Evet yaa sürekli annemler kaynanamlar arkadaşlarım arıyor var mı bişey diye bunaldım artık 😂
Matmazell Feyzasucu bazı doktorlar sancı gelince bakıyor bazılar 38fe bakıyor çatıya bakıldığında bazı insanlarda doğumu tetikliyormuş o yüzden sanırım doktoruna göre değişiyo tercih meselesi sanırım 😊
Matmazell Feyzasucu braxton hicks denen yalancı kasılmalar canım onlar rahmi doğuma hazırlıyor düzenli geldiğinde doğum sancısı oluyormuş yani 5dk’da bir 10’dk da bir falan o zaman doğum sancısı
Matmazell Bi de kızlar hergün karnım düşmüş mü acaba diye bakıyorum aynada düşünce anlaşılıyomuş sanırım 🙄 hergün acaba bugün düştü mü diye uyanıyorm😂
Sedayt Matmazell Benim göbeğim iki bacağımın arasında resmen otururken bacağımın arasında hissediyorum düşmüş mü oluyo 😀
Fmy00 nur_efe_ orası öyle canım ya onun bi vakti saati var ne bir dk önce be sonra ama boş beklemekte zor işte vakitte geçmiyor 😅😅
Matmazell Sedayt 😮 kaçıncı haftadasın ki canım evet düşmüş sanırımmm 😂😂 yanii önceki hali nasıldı nefes darlığı yapıyo muydu
Snkz Feyzasucu hayırlısı olsun inşallah ben de her gün bir oda yavaş yavaş temizliyorum öyle abartılı temizlik değil pencere perde kapılar vb sen de çok yorma kendini
Pier Feyzasucu bende 37 haftalığım. 38. Haftamda yani bir hafta sonra sezeryan olacağım. Heycan çok. Hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimi kucağımıza inşallah.