MucizeAnnesi3545 Ayslksa ben gecen hafta aldım canım hemen dolap hem şifonyer hemde montessori aldım geldi 10 günde eşim hemen kurdu çok güzeller dısardakilerin fiyatına göre de çok çok uygun tavsiye ediyorum🤗
Eylulmom Kızlar bende bebek için dolap arayışındaydim Trenyolda bi şifonyer gördüm çok güzel fiyatları çok uygun ama garantisi var mı sağlam mi hiç bilmiyorum daha önce internetten mobilya alan oldu mu acaba
Ibooya ben vivenseden aldım daha ulaşmadı elime ulaşınca bilgi veririm arkadaşlar ama malzemesinden anlayan varsa malzeme kalitesine göre değişiyor eşim çok araştırıp almıştı
Ayslksa MucizeAnnesi3545 n 11 den aldınız degilmi ben baktımda butceme uygun dolap ve beşik buldum.düşünüyorum bakalım.😊
MucizeAnnesi3545 elf0 foto nasıl atılıyo bilmiyorum ama n11den arama motorundan lisa 3 kapılı dolap ve lisa şifonyer yazarsanız bulabilirsiniz
elf0 MucizeAnnesi3545 diyatına baktım da 800 küsür galiba miniço sayfasında da üç kapılı dolap buldum o daha uygun duruyo gibi ona bakayım ben önce
MucizeAnnesi3545 elf0 siz bilirsiniz tabi yani çocuk magazalarına nazaran çok düşük bu sitelerde fiyatlar