Hepimizin sınavı ayrı ayrı bu hayatta.. Kimi kaynanasıyla, kimi anne babasıyla, kimi cocuguyla, kimi eşiyle sınanıyor bu hayatta... Ben de çocuğum olmamasıyla sınandım. İnanılmaz guzel bir ailem, esimin ailesi ve esim var. Çok guzel bir işim var.sevenlerım, öğrencilerim, dostlarım... Her sey ama her sey tam. Çok guzel. Ama bir bebek eksik işte. Ve ne kadar tam olursan ol tamamlanamıyorsun.eksık ve buruk hissediyorsun hep.. Ama hıc umudumu kaybetmedim, Allah'ıma isyan etmedim.. Tabikı ara ara niye niye dedıgım oldu. Ama bunda da bir hayır var dedim hep.. 5 tane yegenım var kendimı onlara adadım, öğrencilerime.... Nasıl bir çocuk sevgisi varsa içimde.. Çöpe atılan bebekleri gördum, annesi tarafından işkence gören, yakılan, yıkılan, tecavüze uğrayan deli oldum nasıl ya nasip diye diye. Hep dua ettım. Allahım isteyene ver. İstemeyene verme.. Burda gördum aldırcam diyenler, hazır hissetmiyorum diyenler olabilir saygı duyuyorum ama.. İşte.. Neyse uzatıyorum yine.. Tek amacım burda birilerine umut olmak. Tez zamanda gönlunuzdekı duanızı yaşamanız dileğiyle, hep duamdasınız🙏💓🤗🍀 aglattıklarım hakkını helal etsin 🤩