Asu20 okurken gözyaşlarına boğuldum .. 1,5 yıl özel hastanelerde gittim geldim hiçbir doktor sorun bu olabilir demedi sorun yok denildi . Yıllık iznimde devlet hastanesine gittim kadın doğuma . Onlar beni tüp bebek merkezine yönlendirdi . Detaylı incelemeye aldılar beni kan aldılar hsg istediler . Hsg çeken radyoloji doktoru tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi . Dünyam başıma yıkıldı dişini sıkarsan ilaç ile açmaya çalışcam dedi eğer olmazsa ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi ameliyatı duyunca korktum dişimi sıktım acılıydı 4-5 kez denedi az az açılmalar oldu bu benim için yeterli doktorun tekrar görsün onaylarsa 6 ay denersin hamile kalamazsan yeniden çekeriz demişti . Doktora çıkıp anlattım tüplerin tıkalı değildir kastığın için olmuştur dedi halbuki ben bile anladım tıkalı olduğunu çünkü gitmiyordu ilaç. Doktor 6 ay dene öyle gel dedi . Tamam dedim gittim 4.ay başladım randevu aramaya bulamadım doktoru başka bi doktora aldım meğer doktor eyt den emekli olup gitmiş böylelikle 2 senem boşa gitmiş oldu . Gelelim asıl meseleye . Yeniden muayene oldum kan verdim doktor eski sonuçları açtığında bana bu şekilde hamile kalsan mucize derdim dedi iki tüpün de tıkalı Laparoskopi olmayı öneriyorum dedi. Tamam dedim adetimin 18.günü oldum 27 Nisan da . Sol tüpüm açık sağ tıkalı rahme yakın olduğu için fazla işlem yapamamış . Şimdi aşılama için bekliyorum . Sma kan sonucu çıkmasını . Tabi bu arada doğal yoldan deniyoruz . Eşimde de ileri harekette sorun çıkmıştı onada Zeucit takviye yazdı doktoru çok şükür düzeldi benimde hormonlarım düzgün . İnsülin direncim var ve 85 kiloyum . Bilmiyorum mucizem ne zaman gelir ama ben artık çok ama çok üzülüyorum . Anne olmayı evlendiğim ilk günden beri çok istiyorum. İnşallah bende böyle güzel bir post açabilirim 🌸 Sağlıkca kucağınıza alıp Analı ve Babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim 💞