Hamideergun Bayanlar doğumuma bir aydan az bir süre kaldı ama hala isim konusunda kararsızımm.. Aslında ALPEREN diye düşünüyoduk anlamı çok güzel diye ama bi türlü tam sinmedi içime.. Bir yandanda çocukluğumdan beri oğlum olursa hep ÇINAR koyucam ismini demiştimm.. Çınar ismide ağaç ismi bebeğe koyulmaz diyolar.. Yani kafam çok karıştı.. En son artık ALPEREN ve ÇINAR ALP arasında gidip geliyorum.. Sizce hangisi 🤔🤰
HvvGlKrdl Hamideergun gunaydinn canimm bence Cinar Alp ismi cok guzeel benim 2 yegenimde cinar ve kimse aa buna agac ismi koymuslar demedi sen istiyosan icine siniyosa onu koy annesi sensin icinde ukte kalmasindansa bosver bos konussun etraf 😘😘
Havvanurerolll Hamideergun bende aynı durumdayım şuan 🙈 ama benim şahsi fikrim bence Çınar Alp çok güzel. Eşimin yeğeninin ismi de çınar eymen çok hoşuma gidiyor çınar ismi☺️
Busraoz Çınar Alp koy bence. Alperen içine tam sinmemiş belli ki. E Çınar hayalinmiş yanına bir de Alp mis gibi🤗
Hamideergun Haklısınız bayanlar Sonuçta koyulması sakıncalı isimlerden değil kaldı ki anlamı güzel Alp ismiyle birlikte daha da güzel oldu bence .. Hamilelik kafasındanmıdır nedir bilemedim karışmaya çok musait herhalde.. Çınar Alp güzel oldu hoş oldu🥰🥰 Adı gibi uzun ömürlü güçlü yiğit bir evlat ama en önemlisi bizlere hayırlı bir evlat olur inşallah 🙏🏻🥰
Zulubik Hamideergun çınar neden koyulmasın. Tam tersi çınar en uzun ömürlü, en güçlü, gösterişli ağaçlardan. Bu yüzden Osmanlı devletinin simgelerindendir mesela, her yere çınar dikmişlerdir. Çocuklara da bu anlamı yüzünden verilir zaten.