Mihriban_Ayral Merhabalar. Ben buraya yeni katıldım ) 19 haftalık hamileyim ) Sorum bu olacak ; bebek için kıyafetler , bebek arabası falan nerden alıyorsunuz? Biz İstanbul’da kalıyoruz. Yardımınıza çok ihtiyacım var )
novice_mom Mihriban_Ayral Merhaba, bebek alışverişi için ebebeği tercih edebilirsiniz. Bir çok yere göre daha uygun. Bebek arabasınıda ben joker onlinedan almıştım
Haribo42 Mihriban_Ayral canım herşeyi toplu alıcaksan havuzluhana gidip alabilirsin. Eminönünde ama benm gibi 3 4 aya yayıcaksan nerden denk gelirse:)) nerde indirim ben ordq😂 h&m / lcw / ebebek / ve internet instagramdan ilkim bebe ve ugurlu bebedende siparis verdim onlarda caramel pierre cardin aziz bebe gibi urunler satiyo daha farkli markalarda var ama o tarz seyleride magazalarda bulabilirsin✋🏼 Benm dusuk tehlikem oldugundan genelde internette takildim bebek arabasida henuz almadim dogumdan sonra alicam ins o yuzden bilmiyorum travel almicam ztn bakalim
Mihriban_Ayral Haribo42 Çok teşekkür ederim cvb için. Allah size kolay doğuş nasip etsin İnşallah 🙏 çok yardımcı oldunuz bana 🙏