deletedmom472 Hormon sayım derken beta hcg değerin mi . Beta değeri bildiğim kadarıyla haftayı belirlemez ama 4 yada 5 haftalık tır . Son adet tarihini yazarsan daha net yardımcı oluruz sana kuzum
Meltemmdda deletedmom472 13 haziran 2019 son adet tarihim di bu ayın 13 ünde olmam lazımdı olmadım test taptım hafif silik çıktı doktora gittim ultrasonda çok zor gördü kese yeni olusuyor dedi 1 haftalık falan dedi
deletedmom472 Meltemmdda kese icin erken daha . Son adet tarihine göre 5 haftalık 💛 hayırlı olsun kesesini de görürsün en kısa zamanda 🌸
Nnurmehmet Meltemmdda Canım merhaba benimde 13 haziran son adet tarihim şuan 5+2 haftalık olduk bugün kontrole gideceğiz inşallah 🤲💖
Birranne Meltemmdda benimde son adet tarihim 12 haziran suan 5+4 hamileyim sende buyuk ihtimalle hamilesin
deletedmom472 Meltemmdda Bata göre 5 haftalık ama tahminen 2 haftadır olusuyordur geç döllenme olmuşsa bir haftalık olabilir kuzum endişe etme
Meltemmdda deletedmom472 evet son adet tarihine göre 5 haftalık ama onzamanlar belki yeni düğünüm olacaktı o yüzden bebek doktorun dediğine göre adeti saymazsak 2 haftalık falan
deletedmom472 Meltemmdda evet zaten 2 haftaliktir en fazla ama doktorlar en son adet tarihinden hesapliyorlar ya oyuzdn 5 hafta diye sayiliyo
Legolast Nnurmehmet Benımde 13 hazıran son adet ben de keseyı gordum bu hafta 29 unda tekrar gıtcem. Sız hangı sehırdesınız benim bulantım falan da yok .Rabbım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp eder
Osgem2019 Meltemmdda ya ben 5 haftalıkken 6320 çıktı hcg doktorunun dediği doğrudur 2 haftalıktır internete yaz google beta hcg değerlerine göre haftası diye çokıyor
Nnurmehmet Legolast canım benimde öyle aman aman bir bulantılarım yok sabah kalkınca biraz oluyor Birde akşam yatma vakti oluyor onun dışında yok birseyim 😊 5+2 yiz bugün keseyi de gördük çok şükür 3 ağustosta gideceğim tekrar kuzum Adanada yaşıyorum sen hangi şehirdesin😘