Beybilicop Bkr-efe 32+4 uyku yok karın agrısı sırt agrısı mide bulantısı ne ararsan var çok ağırlaştım 😭
edanurrbilen Bkr-efe uykusuzluktan ağlıyorum artık esimin horultusundan uyuyamıyorum zaten bebek yeterince uyutmuyor birde bu 🤷🏻♀️😭
Bkr-efe Betttt napcaz böyle artık bilmiyorum ya zaman geçse de Doğum zamanı gelse artık diyorummm 😞 son haftalar hiç geçmiyormuş
Ebruliiii edanurrbilen 😂😂😂ağzıma vurasım geliyo sonrada gözlerimi kapatıp hiç bişey olmamış gibi davranmak istiyorum 😂ne oldum diye afallasın çok sinir bozucu bişey yatağın içinde cirit atıyorum okadar dönmeye dönüp ağrınmı sızınmı var hayatım diye sorar insan yok adam top atsan duymaz 😂
Bkr-efe edanurrbilen eşin iyi uyuyor benim eşim uyanıyor benim lavaboya gidip gelmeme 😁 benim yüzümden o da uyuyamıyor
Yesimeliz Siz boyle dedikce cok korkuyorum kizlar 23. Haftadayim sabaha karsi 1 sefer tuvalete kalkiyorum sonra saatkerce uyumuyorum. Sona dogru napicam🤷🤷
Konul_Nilay Yesimeliz bende 25 hfta bende çok uykusuzluk sorunu yaşıyom.1gün hiç uyumam bir gün uyurum.beynim hep uyanık
Bkr-efe Ahsen1625 İnan bende bir çözüm bulamıyorum :) acaba bebişler gelecek diye bu bize bir alıştırma mı uykusuz kalmaya alışmak için ön hazırlık heralde 😁
Kelebegimmm Ben neden böyleyim peki😐yemek hazırlamak için eşimin geleceği saatden 1 saat önce uyanıyorum o gidince yine yatıyorum.bütün gün yata bilirim.31 haftadayım.uyumadan önce az su için uykunuzu bölmeyin sonra çok ararız bu günleri😄
Hazaldalilar Ssraa ah keşke uyuyabilsek daha 1 dakika bile uyumadım🙄 30 haftalığım yerinde durmuyor karnımdayken bile.. uykuya öyle hasretim ki😂 bundan sonrası haram gibi