Ipekozsyhzry Merhaba 2 haftalik hamile oldugumu ogrendim bu aksam karnimda agri oluyor normalmi bu ya Allahim cokk guzel degsk bir duyguymus 🤲herkese nasip etsin
Lindam Ipekozsyhzry ağrı olması normal mi bilmiyorum ama bende 2.ci aya kadar gaz sancısı gibi bi sancı olmuştu çok fenaydı. Oysa o normal herkeste oluyor.
Leylak83 2 haftalık hamilelik bildiğim daha yeni adet bitmiş ve ondan sonraki hafta demek .... 4 hafta olmasin...???
Ipekozsyhzry Leylak83 doktorum 2 haftalik yanin18 gunluk oldugunu soyledi ama son adet tarihim 2 temmuzdu
Leylak83 Gun döllenme olur... tabi herkesin değişik değişik tarihleri.. mesela uygulamanın daha fazla kısmi var ordan bakın isterseniz.... orda hamilelik çizelgesi var....
Meltemmdda Arkadaslar 1 aylık evliyim son adetten hesaplarsak 5 haftalık hamile olcam ama doktor 2 haftalık dedi bana da sizce son adet günü mü hesaplanır hep
Ipekozsyhzry Snkz niye farketmesin beta hormonuma bakarak soyledi tabiki ultrasyondada cok kucuk dedi keseyide tam goremedi zaten gerekli cevabimida aldim zaten