Lale__ Hazaldalilar bugun 30 hafta oldu 3 gundur hep mide yanmasi artik katlanamiyorum cok kotu oluyir bebiw buyudukce baski yapiyomuw miydeye normalmiw artik katlanmaliyiz bebiwimiz izin
Burcu26 Hazaldalilar benimde aynı 30 haftalık geceleri uyutmuyor gaviscon şurubu ile idare etmeye çalışıyorum
Hazaldalilar Rumeysa52 Öner’in var mı soda içiyorum ama kesmiyor okudum biraz internette tatlıdan uzak durun diyor hiç tatlı yemiyordum 3-4 gündür aşırı yedim sürekli canm tatlı istiyor ne yapacağımı bilmiyorum 😃
Rumeysa52 Hazaldalilar bosver ye gitsin 😃 ben bi çözüm bulamadım bebeğim erkek Zaten Gebeliğin basından beri tatlıyiyorum😀
Hazaldalilar Rumeysa52 maalesef canım uyku tutmadı grip ve orta kulak iltihabı oldum oda tetikliyor tabi sabah oldu hala uyuyamadım🥺 günlerdir böyle gün boyu ruh gibiyim
Rumeysa52 Hazaldalilar çok geçmiş olsun canım gebelikte rabbim hastalık vermesin ya ilaçta alınmıyor sıkıntı
Hazaldalilar Rumeysa52 alıyorum canım antibiyotik kullanıyorum 🙄 doktor bi sıkıntı olmaz dedi gaviscon içiyorum bi De reflüyü iyi geldi
Hazaldalilar Lale__ gaviscon hamileler kullanabiliyormuş canım bitkisel çok rahatlattı beni al mutlaka hiç bir yan etkisi yk
Lale__ Rumeysa52 cok sukur sag salim al kucagina bende bi 34 e gelsem artik geceleri uyuyamiyorum bi an once zaman gelsin
Rumeysa52 Lale__ bende vallahi ağlayacak gibi oluyordum 34 e geldiğin zaman da başka şeyler başlıyor canım benim şu sıra aşırı derece de çatı kemiklerim de ağrı var ayrılıyor gibi sağa sola döneniyorum hareket ettikçe ağrıyor
Ezgi1989 Hazaldalilar ben bu yüzden çok çekiyorum doktor rennie verdi surup bitane çantamda bitane de evde suan da onu iç cnm zararı yok ztn ama içince bi saat üstüne bişe yiyip içme sodayla sütle geçmiyor bu yanma