[silindi] Kızlar merhabalar, 26 haftalık hamileyim sanırım 3.aydan itibaren farkettiğim bir durum var göbek deliğimin etrafında çok hafif morarma mevcut bir tek bende mi var yoksa başka bu durumu yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler 😊
Minnosizmmm [silindi] bende var ama kan sulandırıcı iğne vurmaktan siz en iyisi doktorunuza sorun bu konuyu
[silindi] LINDAMAY evet bende internette araştırdım genelde fıtık yazıyor ama hamilelerde çok görülüyormuş bu durum
Nagihantilbac [silindi] bende de aynı şekilde var canım korkulacak bişey olmadığını doktorum söylemişti 38. Haftaya geldim doğumdan sonra gidicekmiş yavaş yavaş. Göbek kordonu var orda
[silindi] Nagihantilbac ay iyi o zaman sağlık açısından bir sorun olmasın da yeter teşekkür ederim canım 😊
Nagihantilbac [silindi] valla hiç dert etme canım internette her yazana da inanma. Bende de bazı sıkıntılar oluyordu kuru öksürük yazıyorum misal kanser belirtisi diyordu bana 😁😁 bu İnternet insanın başını belaya sokar. Bizim sülale geniş bütün hamişlerin göbeklerine baktım hepsinin göbek deliği benim gibi. Bide göbek deliğim bile kapandı benim 😁 doğuralım geçer
ksnrkck [silindi] rica ederm canm bende cok korkmustum bi an esimde gordugunde cok kotu morarmis deyip duruyodu oda iyice psikolojimi bozdu en son doktora sordum kotu bisey olmadigini gececegini soyleyince icim rahatladi.. 🤗
[silindi] Nagihantilbac 😃😃😃 demi haklısın canım İnanmam o zaman sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 😊🙏🏻
Dilekmina Aynı sorun bendede vardı morormayla birlikte çok acıda oluyor acıya dayanamayıp gittim genel cerrahiye usturasonla bakıp göbek fıtığı olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi ilaç vs tedavisi yok doğurana kadar çekeceksin dedi şimdi dikkat ediyorum çok yorulunca eğilip kalkarken mahvediyor yani aynıysa önerim kendini yorucak şeylerden uzak dur birde benim göbegim iç karnım küçük olduğu için çok çıktı çok gergin bunun etkisi çok hayırlı doğumlar dilerim herkese 🙏
[silindi] Dilekmina sana da hayırlı doğumlar canım 🥰🙏🏻 Evet Allah’tan benim ağrı değil sadece morarma var teşekkür ederim tavsiyen için😊 geçmiş olsun canım..
[silindi] ksnrkck eşleri hiç söyleme zaten moral verecekleri yerde köstek oluyorlar canım :) benim de rahatladı iyi o zaman fıtık olur diye korktum çünkü 🙈
Merve2332 [silindi] morarma değilde benim çok karardı , annem olur hamilelikte diyor ama ultrasonda fln açarken utanıyorum kir gibi bir görüntü , göbek deliğide iyice çıktı dışarı uf 😞
[silindi] Merve2332 benimki de çıktı dışarı doğru ya🙈 öyle düşünme canım biz öyle düşünürsek başkaları da öyle düşünür 🙏🏻
Minikkalbimm Bende de var karnimizda o bolge esnek degilmis bu yuzden buyudukce geriliyormus morariyor gibi oluyomus korkma demisti benimde doktorum