MerveErvaKiraz Merhabalar 31 haftalik hamileyim bebegimin kilosu 2 kg bnm.le ayni haftada olan var mi acaba
Yaren_derin MerveErvaKiraz canım 28. Ve 29. Haftada nasıldı bebeğin kilosu ? Maşallah şimdi çok iyi sağlıklıca kavuş inşallah 😘
MerveErvaKiraz haftasina gore iyi dedi doktorum kilosuna insallah hepimiz sagsaalim aliriz kucagimiza 😊
MerveErvaKiraz Bebeto su an tam 31. haftadayim iki hafta once gittigimde 29 haftaliktim ve 1.490 gram demisti doktr
MerveErvaKiraz Mybabyboy bilemiyorum artk fazla mi degil mi doktr 29 haftalikken 1.490 gram demişti yani iki haftada 500 gram falan almış oluyo
MerveErvaKiraz Yaren_derin amin inşallah 🙏 29. haftada 1.490 di kilosu smdi 31 haftaligim 2 kg olmus sizde insallah sagsalim kavusun
zlemAtAcar MerveErvaKiraz Can'ım bizim 31. Haftanın ilk gününde 2097 gramdı . Haftaya çarşamba kontrolüm var bakalım kaç çıkacak. Bu hafta çok iştahım yoktu. Grip oldum . 😟 İnşallah zayıf kalmamıştır .
MerveErvaKiraz zlemAtAcar sizinde iyiymis kilosu bnm de haftaya var kontrolum kontrolleriniz haftada bi mi iki haftaya bi mi