Gzdykpln Kizlar agrilarim sebebiyle saat 16.00 da yatisim yapildi normal dogum icin beklemedeyiz dualarinizi bebegimden ve benden esirgemeyin lutfen... 🙏☺☺
Esrasel Gzdykpln allah yardımcınız olsun bir avazda kurtarsın sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah
Pinarsalih Gzdykpln Allah tez vakitte kurtarsın bi avazda inşallah 🙏🏻Darısı da bizim başımıza saglıcakla kucağınıza alın😇
Gzdykpln BirPrensannesi90 Pinarsalih Esrasel minnakmina Cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizdennn ❤❤❤
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gzdykpln Rabbim bir avazda sagsaglim kucagina almayi nasip etsin bizimde oglusumuzla kirkimiz cikti Rabbim sanada nasip etsin 😊
Zuzu Gzdykpln yaaa çok heyecanlııııı.Bi avazda evladına sağlıkla kavuşu canım benim dualar tüm hamişlerle
Esncn Gzdykpln rabbim yardımcın olsun Allah bize de yardım etsin bebişini sağlıkla en az acı ve ağrıyla kucağına alırsın inş 😊🙏🏻
Damlaveannesi Gzdykpln Allah yardımcınız olsun inşallah ❤ Sağ salim kucağına alırsın inşallah Allahın izniyle 👶
Gzdykpln Kizlar hepinizden Allah razi olsun hayirlisiyla bebegimi sag salim aldim kucagima darisi sizin basinizaaa ❤❤ dogum hikayemi en kisa zamanda sizinle paylasicamm ☺
AyselSamil Gzdykpln Sağ sağlim kucağına alırsın inşAllah Allah yardımcın olsun😊💐 hayırlı haberlerini bekliyoruz😊