Lavanta01 CicekGirayBysl ayy valla o meshur 5 dakikada bir olan sancilar beni de buldu 😔 sehir hastanesinin yolu gözüküuor ...
CicekGirayBysl Lavanta01 yarın Benim de kontrolüm var sabahtan gidicem yine. Geceleri daha çok sancım oluyo gündüzleri yarım saatte bir bi saatte bir geliyor sancı ama gece deidm mi 5-10 dk ya düşüyor yürüyemiyorum bile. Sen ne zman gideceksin
Lavanta01 CicekGirayBysl canim sende oldu mu acaba, bende bugun ilk defa ufak ufak kanamalar oldu.. o gelen sancilar da adet sancisinin aynisi. Iyice siddetlenmeden gitmeyim diyorum cunku burda hep oyle yaziyorlar "sancinizi evde cekin hastanede perisan ediyorlar" diye
Lavanta01 CicekGirayBysl sanciyi ilk defa bugn yasadim bakalim geceyi nasil geciricez aama gece sanirim artar.. 39.haftadayim ..
CicekGirayBysl Lavanta01 nişanın gelmiş canım sanırım. Evet sancıyı evde çekmek daha mantıklı hastAnede zor oluyor. Ama sancı sürekli 5 dk da devam ederse git hastAneye ihmal etme
lilamom CicekGirayBysl dusta beline ilik su tut canim squat yap 15 dkka merdiven inip cik, pilates topun varsa ustunde yavas yavas zipla yuvarla kalcani ebe bunlari soyledi bana acilmayi hizlandirirmis
CicekGirayBysl lilamom tşk ederim canım pilates topum yok diğer dediklerini yapmaya çalışıyorum. Eğilip kalkıyorum sancı geldikçe hafif hafif ıkınıyorum zorlamadan
Lavanta01 CicekGirayBysl evet ben de gitmeye karar verdim simdi, sehir hastanesine acil giristen girelim insallah Allah kolaylık versin bana da hepimize de bakalim..
lilamom CicekGirayBysl aynen canim merdivende cok ise yariyormus birde squat iste otur kalk hareketi yavas yavas esin evdeyse oda dusta beline masaj yapabilir rahatlatir
CicekGirayBysl Lavanta01 aynen canım git en azından için rahat eder yatışa karşı hazırlıklı ol çantanı yanına al. Haberlerini bekliyorum
Hnfeshnn CicekGirayBysl aynı durumdayız. Nst de 5 dakika da bir 100 sancı ve 1 cm açıklık 🙄 bana dün yatıralım sabaha kadar kontrol edelim ddi olmazsa sabah suni ile açılmasını bekleyelim ddi kabul etmedim evim yakın suyum gelirse bişe olursa gelirim dedim. Açıklığım 1 haftadır 1 cm. Dün öyle bi zorladılar ki açıklık kontrolünde kanamam oldu ama normal ddiler. Bende şaşırdım . Ve nst deki 100 sancı Doğum sancısı ddi içerde Doğum yapandan daha çok sancın var ddi ama ben hissetmiyorum 🤷🏼♀️
CicekGirayBysl Hnfeshnn allah yardımcımız olsun ya. Benim açıklık ilerlemesinde yatırmayacaklar beni suni falan düşünmüyorlar galiba 😃 yarın bakalım ne diyecek doktor açıklık inşallah artmıştır bir cm de olsa
Lavanta01 CicekGirayBysl herseyim hazir bi sekilde geldim , sanirim cok yakin dogum, sancilar ve kanama onu gosteriyor. , ben simdi geldim hastaneye canim acile gidiyoruz, orda da sira bekleniyor mu acaba cok ?
CicekGirayBysl Premsesimvaar 70-80 üzeri Doğum sancısı diyolar canım benim genelde hep 800-100-120 arası çıktı
Lavanta01 CicekGirayBysl canim acile gittik , ertesi gün 15.30da bebegimle ciktik. Dogdu melegim 😇. Allah tum hamilelere kolaylik versin