Meomeo Kızlar merhaba 👋 bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan var mı nedir bu kesenin yanındaki kanama alanı neden olur ve tehlikeli midir?
Serpilataman Meomeo yaklaşık 20. Haftaya kadar kanama alanı olduğunu söylediler düşük riski çokmuş iğneler ilaçlar kullandım sorduğumda aldığım cevap vücut kendi yapabiliyormuş ama şükür geçti ve şu an doğurmak üzereyim günüm doldu 🙏🏻 Takip edilmesi iyi olur ama çokta kendini sıkmamak lazım sonuçta her şey allahtan o isterse her şey olur
Eyomi48 Meomeo canım öncelikle geçmiş olsun benim tam üç kes ciddi kanamam 14.haftaya kdar da lekelenmem oldu.bu kanamalardan dolayı doktorum beni perinatologa gönderdi ve içimiz çok rahatladı.bebek büyüyorsa bi anamoli yoksa kanama bölgesi ya dışarı atılıyor ya da rahimde emiliyor ama bu sabır istiyor moralini bozmamalısın.ben çok ağladım ama bebeğin nabzı 190üstüne çıkınca ona zarar verdiğimi anladım.bence iyi bir perinatologa görün için rahatlasın sonuçta her gebelik farklıyken kişiden kişiye çok daha farklıdır sevgilet
Oglumm Meomeo eger kanama cogalırsa bebege zarar bende olmuştu hemde kesenın cevresinde tamamen oluştu doktor kesinlikle kalkma yat dedi sonra düzeldi
Feyzanuuurk Meomeo ilk haftalarda olmustu benim doktor düşük tehlikesi var demişti progestan ilacı kullandım kanama durdu şuan 39haftaloğıö şükür 😊
Ozge43 Serpilataman darısı başıma inşallah sürekli bir korkuyla yaşıyor insan her şeyim Allahtan olduğunu bile bile geriliyorum yine de ama buna da çok şükür
seyma281015 Progestan ve dinlenmeyle geçer inşallah. Sıkıntı etmeyin, artık çoğu hamilenin başına geliyor bu. Bende de vardı şimdi 35 haftalığım elhamdulillah
Meomeo seyma281015 Allah sağlıkla kavuştursun😊 progestan kullanıyorum dinlenmeye de çalışıyorum inşallah önemli bir şey değildir
Serpilataman Ozge43 öyle tabi ki başına gelmeyen anlamaz insan ister istemez takılılıyor tez zamanda sizinde geçer inşallah 🙏🏻
Ozge43 Meomeo bende günde iki defa progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum evden çıkmıyorum desem yeri var.
Meomeo Ozge43 böyle de tedirgin olunca edince insan en ufak ters bir hareket yapsa içi içini yiyor 😃 Allah hepimize bi an önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ozge43 Eyomi48 benim hala siyah lekelenmem geliyor acaba bu şekilde mi atılıyor dışarı biliyor musunuz
Meomeo Eyomi48 çok çok geçmiş olsun. Her şeyin yolunda olmasına sevindim. Detaylı bilgi için teşekkürler 😊 perinatolog ilk defa sizden duydum hemen araştıracağım 🌺🌹
Eyomi48 Bir de ben bu kanamaya rağmen hep çalıştım sadece 13 gün yatabildim ve Rabbim ol derse oluyor .
Eyomi48 Ozge43 benim kanamalarım bazen koyu renge dönüyordu,evham ettim ama annem hep işte kanaman dışa dökülsün ki rahatlasın vücudun diyordu,bir de benim kanamam rahim kanalındaydı bebeğin altında