KatipAnne Kızlar oğlum karnımın içinde bir dakka durmuyor sanki hem gündüz hem şu an bile inanılmaz hareketli. Ve çok sert hareketleri. Bu kadar hareketli olmasını da endişe ettim. Uyumuyormusun hiç diyorum yani artık. Rahat bırakmıyor beni resmen. Bu kadar çok tekmelemesi dönüp durması normal mi acaba bilemedim :/ haftamız 28+1
Edessanr KatipAnne malesef benm kızımda öyle hatta bugn nts bile çektirmedi suan 36 haftalığım 22 haftadan beri ben hiç uzun uyuduğunu görmedim ve uyku düzenim kalmadı sabah uyuyp gece vampir gibiyim
Lovelies KatipAnne bence normal hem mahşAllah deyin bende 32+3 üm ara sıra hareketlerinde azalma farkediyorum ne kadar hareketli o kadar iyi bence ☺️
Alleeeeeyyy KatipAnne 37 olduk yeri daraldığı halde öyle göğsümün altına geliyor oturuyor bildiğin 😀😀😀
Gamzee21 KatipAnne benim kızımda öyleydi, doğurana kadar aşırı hareketliydi, hareketli olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir korkmayın♥️ ama kızım çok hareketli olduğı için kordon dolanmıştı boynuna, şükür sağlıkla doğdu şuan 1 buçuk yaşında 😄
Mlssa KatipAnne Bence sorun yoktur o haftalarda benim de öyleydi dakika rahat durmuyordu☺️ Şimdi 33+1 biraz yavaşladı sanırım büyüdüğü için yeri daralıyor o yüzden☺️
Hamzatice Ne güzel bende 28 haftamdayim gunde 6 kere anca hissetiyom doktorum bana dediki ,he kadar hareket o kadar bereket,ama benimki tembel galiba.