Superanne 14+0 dayız. 🙂 Bizimle birlikte bu süreci yaşayanları arıyorum. Maksat bu süreçte yalnız olmadığımı bilmek.
Superanne Nasıl geçiyor ikiz gebelikler hanımlar benim gibi lekelenme bazende kanama yaşayan var mı???
Ikizdeniz Superanne ben 25 haftamda çok hafif pembe bi akinti oldu neden olduğu belli değildi sizin 'nden okuyor acaba
Superanne Düşük tehditi deniyor maalesef. İçerde de kanama var. Sabırla bekliyorum. Bazen hiç kanama olmuyor bazen de çok oluyor.
Ikizdeniz Superanne inşallah 37leri görürsün canm evdeyim fazla bi şey yapmıyorum gezmiyorum ama surekli de yatmıyorum doktorum her defasında ikizler yatmayı sevmez diyor evin içinde dön dolaş öyle geçirdim
Ikizdeniz Superanne yok canım şükür öyle sorunum yok Benim yeri geldi çıktım ama fazla da çıkmıyorum sebebi ne ki sizin kanamanizin acaba
Superanne Ikizdeniz randevu alacağım evet. Fakat erken mi acaba diyodum. Bebeği daha ayrıntılı muyane eder evet ama bana katkısı olur mu acaba
Buket26 Canım ben de ikizlere hamileyim 29uncu haftamdayım ama 11-12 haftadan itibaren kanama yaşadım hem iç hem dışta. Hastanede de yattım 3 gün kanama takibi yapıldı. Ama çok şükür atlattık bol bol istirahat ve dikkat gerekiyor. Allah yardımcın olsun
Superanne Buket26 yatış vermediler ama acillik bir kanamam oldu geçen hafta. Evde bol dinlen dedi doktor. Bense ne zaman a kadar böyle devam edecek onu düşünüyorum. Sizin kanamalarınız kesildi mi?
Ikizdeniz Superanne valla ben bi daha hamile kalsam yine perinatolog a giderim insanın içi rahat ediyor en azından güveniyorsun ikiz gebelik risklidir zaten uzmanın bakmasi daha iyi olur bence
Buket26 Superanne evet kesildi çok şükür ama yine de progestana devam ediyoruz her ihtimale karşı. İkizlerde çok sık görünen bi durum dedi doktorum. Stres yapma inşallah zamanla seninki de geçecek 🙏
Ikizcan 18 haftadayim kasik agrim cok oluyor :( onun dışında yuvarlanıp gidiyoruz😁kipirdamalarini hissedebiliyorum.artik 2 hafta sonra detaylı var inşallah yolundadır hersey🙏