Gelmsim Arkadaşlar ilk hamileliğim o yüzden çoğu zaman birşeylere karar verirken çok tedirgin oluyorum. Bana Bebek bezi ve deterjan hakkında öneride bulunur musunuz.
AygyulSina Gelmsim deterjan ben suan ogluma persin kulaniyorum ama ebebegin deterjanida guzelmis diye duydum. Bez icin ise prima alma derim berbat bi bez ve yine ebebekte guzel dediler yengem onu kulaniyormus
Esramese Gelmsim bez slepy kayananmda deterjani dalin almis ama rezalet granul sabunlri oneriyor uzmanlar
Mervednr Gelmsim markası ne olursa olsun kesinlikle sıvı deterjan almalısın. Bez ben sleepy bambu ile başlamayı düşünüyorum. Bebeğe göre değiştirir ya da devam ederim
edanurrbilen Gelmsim prima premıum care tercih ettim umarım bebeğimde pislik yapmaz her bebek her bezi kabul etmiyor malesef bebekten bebege degisebiliyor,bakalım. Deterjanı da baby me, e bebekten aldım tavsiye ederim ilk kez kullandım simdilik memnunum
Mervednr Gelmsim sabun tozu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ön yıkama ve ilave su programında bile sabun kalıntıları kalıyor. 30 derecede erimiyor. Bebek kıyafetlerini de daha yüksek bi dereceye atamıyoruz. Ben çok pişman oldum kesinlikle sıvı deterjana dönüş yapcam
AygyulSina Gelmsim normal deterjan toz haline guzenmiyorjm ben kalintilardan dolayi. Ve persil kulaniyorum deyince persil sensitive bebekler icin olani yani o zaten sadece sivi
Gelmsim Birde ilk ay sürekli bez değişimi oluyormuş bu yüzden markayı önemseme uygun al normale dönünce istediğin markayı kullan bebeğe göre diyorlar.
Gebeyim Gelmsim ben deterjani dalan roxy aldim hem renk degistirmez epbiselerde hem guzel kokuyo yumusacik ztn baslarda yusaticiyi kimse onermiyo bnde almadim bezide ilk bimdeki yeni dogan olan bezi aldik sonra sleepy i denemeyi dusnuyorum
Belirsiz5217 Gelmsim dalan roxy toz deterjan aldım kullananlar var çok memnun öneri üstün e aldım iyi ki de almışım ya o ya haci şakirin var o
petitehatunn Gelmsim ilk yıkama için ben de dalan roxy toz granül aldım. Bebek bezi için de Goon tercih ettim. bakalım bebeğime iyi gelirse devam edeceğim
ftmhmt_6 Gelmsim Ben kızıma hacı Şakir kullanmıştım oğlum için de hacı Şakir aldım paket bitti bile 🤭🙃yenileri yıkadım bez olarak arkadaşlarım sleppy önerdi bende sleppy 1 numara aldım