Fasulyee54 Mide bulantısı ne zaman biteeecek yaa. 7. Haftayım istifra edemiyorum ama midem hep bulanıyoo
tugcakkn Fasulyee54 bende 17.haftaya kadar devam etti malesef ama kiminde doğuma kdar da devam ediyormuş Allah yardımcınız olsun
Nes61_06 Ben 14. Haftamdayim halendaha bitmedi hayatım kabusa döndü okadar zor geciyorki evden dışarı çıkamıyorum yemek yiyemiyorum umarım erken biter
Eceyavuz Bende 18 haftadan sonra kendime geldim suan 25 haftadayım gerçekten o günlerin geçtiğine inanamıyorum 🙀🙀 çubuk krakerle besleniyordum sadece
Fasulyee54 İç açıcı hiç bi yorum görememek beni üzdü 😞😞 Gerçekten çok zor insan kendi parfümünden, yatağından tiksinebilir mi 🤭 ben tiksindim..
Fdm_nuur98 Fasulyee54 😣😣odam kocam evim kısaca hersy biritmisti bni şuan 13 hftalik olduk çok az kndime kndime gldim
ilknurmom Ben tam 10+0 dayım son 4 5 gundur fena bulaniyor yiyorum zorla ama bu sefer daha da artiyor kusamadim ki normalde cok kusan biriyim ben hassasim ama simdi gun boyu bulanti bas donmesi ve öğürme var birde çok bağırtıyor :((
asyagibi Fasulyee54 ben 34. Haftadayım hep kustum hala kusuyorum sabahları bu aralar gün içinde yediklerimi de çıkarmaya başladım 8 aydır devam 🙄