Senazencir 28 haftalığım çok fazla miğde eşkimesi ve yanöası var uyutmuyor bile ne yapsam geçer hamilelikten mi kaynaklanıyor acaba
Eymnveannesi Senazencir ben sakız çiğniyorum mide yanması için sindirimde yardımcı oluyor mide yanmamida götürüyor tabi bi saat falan uzun sure cigniyorum şimdiye kadar hic ilaç almadim
Minikuzum Senazencir en büyük kurtaricim minarelli su canm bire bir kurtariyo bn cok cektim resmn otuurp agliyodum ikiinci gebeligim gunde2 kez iciyorum
Yassemin Senazencir hamilelikten kaynaklanıyor. Genelde de çok midesi ekşiyene bebeğin saçları çok olacak derler. Doktoruna söyle o sana ilaç yazar. Bi de salçalı yeme. salçalı yemekler mideni daha fazla ekşitiyor.
Senazencir Eymnveannesi sakızı da denedim sodayı da salatalık la elma yı da hiç bu kadar kötü olmamıştım😫
Hifahatun Senazencir bendede olmuştu okadar ilerlediki reflu atagi resmen geçiriyodum gavison tarzı surup yazdı doktor şükur şifa oldu doktoruna soylersen yazar çoğunlukla hamilelr kullanıyolar geçmiş olsun canm
[silindi] Senazencir soğuk süt denediniz mi??? Uyumadan önce iki bardak iciyorum ben mide yanmasi geciyor... tabi gündüzlerde icebilirsiniz
Kucukannee Senazencir canım yatarken biraz yüksek yastıkta yatabilirsin en azından mide sıvın yakmaz seni
Serpilsaltikalp Senazencir Bebişin artık yeri daraldığı için mideye doğru baskı yapıyor. Benimde o sorunum vardı. Gavisconun çiğneme tabletini önerdi doktorum. Şeker gibi. Ve çok iyi geldi. Hemen kesiyordu yanmayı. Tabi siz yine kullanmadan önce doktorunuza danışın. 🙏🏻
yusikarel0508_ Senazencir hamilelikten kuzum yeşil elma ye kabukla yoğurt tüket süt ama laktoksuz ic sonra gazla da uğraşma bana iyi geldi inşallah sana da şifa olur 😊
Feyza_98 Bu saat oldu ama hala daha ağlayarak uyumaya çalışıyorum 😔 yeşil elma,süt,salatalık ... Ne varsa denedim kafayı yemek üzereyim 😔