Yasemin2812 6 aylık hamileyim kafam da saç kalmayacak diye korkuyorum artık valla😊 d b12 kan hepsini alıyorum ama hala neden olduğunu bilmiyorum aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı acaba?
Misskokulumm Yasemin2812 aynı durumu yaşayıp çözüm bulamayanlardanim🤣🙋benimde 6.ayim bitti aşırı dökülme oluyo neyden kaynaklanıyor onu da bilmiyorum 🤷
Alessia Ezcaneden dogum kontrol hapı alıp aktardan cam terabendı mıkserden gecırın cam terabendı 4 damla katın kullandıgınız sampuana koyun sonra dularınızı alırım😘
Yasemin2812 Alessia doğum kontrol hapını da bir tane mi koycaz gerçekten denicem ondan sonra düzelirse dualarım seninle🙏😊
Yasemin2812 Gerçekten saçlarımı taramak dokunmak istemiyorum hoş taramama gerek yok yastığa kafamı koymam yeter😣
Alessia Yasemin2812 tum kutuyu canım hepsını yenı acılmıs sampuanına mıkserden gecırıp cam terabendıyle koy🤩
Alessia Alessia rıca ederım canım şifa olsun ınsallah benım kemotetapıden dokulen saclarımı bıle durdurdu dusun 🙏🏻😘
Eceyavuz Bende de çok var herkes hamile olunca kullandığın vitamin vs dolayı dökülme olmaz dedi ama bana fayda etmiyor