Monna Arkadaşlar ilk hamileliğimde boyun fıtıklarım sebebiyle yüzmeyi bırakmamıştım ama şimdi tatilde havuza girmek istiyorum kızımla. Enfeksiyondan korunmak için tampon kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Sonuçta tampon adet kanını dışarı akıtmıyor havuz suyunu da geçirmez diye düşündüm 🤔 kızımla eğlenmek de istiyorum ya
Zulubik Monna havuzda tampon kullanilir, içeri su sizmaz. Adetliyken de bu şekilde kullanan var. Ama enfeksiyonu engeller mi emin değilim. Sonuçta bayağı içeri itiyoruz ve vajina ağzı açık kalıyor, ordan da bulaşabilir mi bilmiyorum Açıkçası.
Esesen Monna gayet geçiriyor havuza gittiğimde kullanıyordum hamilelijten önce pamuk şişip kocaman oluodu zor çıkıodu resmen
Oglusannesii Monna tamponu bilmemde güvendiğiniz tenha biyere gitmeyi tercih edebilirsiniz benim ddoktorum aksine öneriyorum yüzmeyi dedi bukundugum yerde deniz yok zaten sadece ıslak üstünle kalma dedi havuzun temizlendiği günlerden sonraki seanslara gidebilirsin mesela
sleepmodeon Tampon sıvı geçirir ve enfeksiyon kapma riskinizi artırır. 3 aylık hamileyken doktorum havuza girebileceğimi söylemişti.
Monna sleepmodeon 3 aylık dönem enfeksiyon riskinin en çok olduğu dönem dr unuz nasıl müsaade etti 🤔 bu arada tampon sıvıyı 3 4 saate kadar geçirmiyor tutuyor
Monna Zulubik hiç kullanmadım da daha önce . Becerebilir miyim ondan da emin değilim 🤔. Şuan 20 haftalık hamileyim ilk zamanlardaki kadar riskim var mıdır?
Yagmuricenkiz Monna kullandım ki biliyorum. Deniz veya havuzda su geçiriyor. Bu vajinal kanamayla aynı sıvı yoğunluğu değil
Monna Esesen Dediğim gibi hiç kullanmadım ama sıvıyı geçirmez yazıyor. Gazete de çıkan dr yazılarını falan okumuştum
Monna Oglusannesii sizin dr unuz havuza girmenize müsaade ettiğinde kaç haftalıktınız? Sabah saatlerinde gireceğim inş ama tatil köyü mutlaka kalabalık olur
MrsG Monna bencede engellemez. Tamponu takınca içeri su almaz ama tampon su tutar yani orayı Islak tutar. Hiç takmasanız daha iyi. Ama bence bunu doktorunuza sorun. Bana da bi arkadaşım önerdi tampon ama ben asla denemedim. Daha da orda havuz suyunu barındıracak. Havuzdan çıkınca hmene bikini değiştirirseniz sorun olmaz bence. Ama yine de Dr a sormakta fayda var.
Esesen Monna yok canım bildiğin yalan onlar baya su çekiyor zor çıkıyor hatta o kadar şişiyır ki. Sudaki her harekette de içeri vajinaya sübgeri sıkmış gibi su gönderirsin
Esesen Monna aynen ben girersem şahsen takmıcam. Islak tampon büyütüyır da orayı su daha rahat giriyır içeri normal halinde sanmıyorum o kadar girebikeceğini