Nagihangkmn Kizlar 38+2 gunlugum bugun nisanim geldi nisani geldikten sonra su ne zaman geliyor dogum ne zaman basliyor bilgisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim 🤗
hunilimom Nagihangkmn suyun gelmez belki herkeste gelmiyor doğumda ebelerde patlatıyor nişanın gelince sancini takip et
Haticefenerdemir Nagihangkmn yaaa aynıyız benim nie gelmiyo hiç bişey. Sadece kasılmalar çok canımı yakıyo bide arada adet sancısı oluyo hemen geçiyo
Fbeyza Benim suyumu doğumda patlatmışlardı 10-15 dk sonra da doğdu illa su gelecek diye bişey yok☺️ Allah yardımcın olsun.Sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın inşallah
Nagihangkmn Fbeyza nişandan sonra ne zaman gittiniz peki hastaneye sancilariniz artinca mi ne zaman dogumunuz gerceklsti nisandan sonra canim
Esramese Pelintaner kanla akinti karisik kan dedigimde pembemsi biraz yada kahverengimsi bi akintiyla geliyor ve yeni ogrendm sadece seffaf sümüksüde olabiliyor benim seffat lekesz ve kansiz geldi
Nagihangkmn keyifkahvesi doktoruma sordum sancin 3 dkya dustugu zaman veya suyun geldigi zaman hastaneye gel sancini evde cek dedi bana nisan gelince hastaneye gitmeyw gerek yokmus canim
Nagihangkmn hunilimom sancim suan da duzensiz belim agriyor adet sancisinin bi tik ustu arada sirada kasiklarima sanci giriyor duzensiz yani
Nagihangkmn Elena4 evet bazi kisilerde 1-2 hafta onceden gelebiliomus bazilari 1 saatte dogum yapiomus herkese gore degisiyor ya valla herkesin farkli birsey de tutturamiyoruz 🤗🤗🤗
Nagihangkmn Haticefenerdemir o kasilmalr cidden cok zor ya can acitiyor harbiden ben doktora yalvardim resmen beni sezeryana alin diye ama yok hersey normali gosteriyor diye almadi kadin
Nagihangkmn hunilimom valla canim cok duzensiz oldugu icin dakika tutmuyorum suan da belimde hep var agri ama kasiklarimda rahmim de cok duzensiz gelio agri